El debut de Bojan haurà d’esperar

06.02.2008 23:06

Una indisposició ha deixat Bojan Krkic sense estrenar-se amb la selecció espanyola absoluta. Espanya ha superat França per 1-0 mentre que Itàlia ha sumat el triomf davant Portugal. Zambrotta s’ha retirat amb problemes físics.

Ja es va incorporar tard a la concentració de l’equip dirigit per Luis Aragonés a causa d’una gastroenteritis. Dos dies més tard Bojan Krkic ha patit una baixada de tensió que l’ha deixat, a última hora, fora de la convocatòria per l’Espanya-França que s’ha disputat a Màlaga aquest dimecres. El debut del davanter blaugrana amb la selecció absoluta haurà d’esperar.

Espanya s’imposa per la mínima

ESP14x1x.JPGCinc blaugranes han jugat aquesta nit sobre la gespa de la Rosaleda, a Màlaga. Xavi i Iniesta per la selecció espanyola i Henry, Abidal i Thuram pel combinat francès, han estat titulars en un partit sense brillantor que ha guanyat Espanya per la mínima. Quan només quedaven 20 minuts per acabar el matx, el defensa del Vila-real Joan Capdevila, ha rematat un xut des de fora de l’àrea d’Iniesta i ha donat la victòria al conjunt de Luis Aragonés.

Destacada l’actuació de Lilian Thuram. Només ha jugat els primers 45 minuts però ha estat immens. Ha posat ordre a la defensa i ha tallat totes les accions ofensives de la selecció espanyola allargant la ratxa de partits notables que està duent a terme amb el FC Barcelona. Abidal ha pujat diverses vegades per la banda esquerre i Henry ha disposat d’opcions clares per establir l’empat en el temps de descompte.

Per la seva part, Xavi ha jugat al costat de Cesc al mig del camp i Iniesta ha alternat les bandes. A la primera part, el de Fuentealbilla ha jugat a la dreta i en la segona ha actuat pel costat esquerre de l’atac. A excepció de Thuram, la resta de futbolistes blaugrana han jugat els 90 minuts.

Zambrotta es retira a la mitja hora

Itàlia ha guanyat Portugal per 3-1. Per l’equip de Donadoni han marcat Luca Toni abans del descans; Pirlo ha fet el 2-0 i Quaglariella ha tancat la golejada. Quaresma ha fet el gol pel conjunt lusità. Però la notícia negativa del partit ha estat el problema físic de Zambrotta que l’ha obligat a deixar el terreny de joc a la mitja hora de partit. El lateral dret italià ha estat substituït pel futbolista de l’Olympique de Lió Fabio Grosso. Quan arribi a Barcelona els serveis mèdics del FC Barcelona examinaran el jugador per fer un diagnòstic acurat.

Per la seva banda, Deco només ha jugat els primers 45 minuts. El migcampista portuguès va arribar a la seva concentració amb informe mèdic del club blaugrana recomanant que es dosifiqués la seva participació. Deco, formant el cercle central amb Petit i Maniche ha estat actiu i intens durant la primera part, però no ha pogut evitar la derrota del seu equip.
Márquez i Giovani empaten
La selecció mexicana ha empatat  2-2 en la visita els Estats Units a Houston. Márquez ha jugat els 90 minuts, mentre que Giovani ha entrat el 71.