Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Números esperançadors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

14.01.2008 10:24

Números esperançadors

Sandra Sarmiento


El Barça acaba la primera volta de la Lliga amb un punt més que el curs passat i té un balanç golejador que convida a l’optimisme. Els de Rijkaard són l’equip menys golejat del campionat.


Després d’una victòria il·lusionant davant el Múrcia és hora de fer balanç. I el Barça arriba a l’equador de la Lliga amb uns registres notables. Números similars als que van convertir al conjunt de Rijkaard en campió.

Un punt més que la temporada passada

santander8.jpgEl FC Barcelona acaba la primera volta amb 40 punts, 12 victòries i 4 empats. L’equip blaugrana ha sumat un punt més que l’any passat, i també ha guanyat un partit més. Però, per contra, els dos títols de l’era Rijkaard van acabar amb 14 victòries a aquestes alçades de la temporada.

La defensa, una assegurança

fcb-almeria-abidal.jpg13 gols encaixats. El Barça és el millor equip en defensa de la Lliga. L’arribada al club de futbolistes com Milito i Abidal ha aportat intensitat, eficàcia i sobretot seguretat a la línia defensiva. Es tracta d'una dada força destacable si tenim en compte que el FC Barcelona sempre s’ha caracteritzat per ser un equip amb una clara vocació ofensiva. Són les millors xifres en defensa de l’era Rijkaard. De fet, des de la temporada 90/91 no s’encaixaven tants pocs gols un cop finalitzada la primera volta. I d’aquests 13 gols, 5 han estat a casa.

Festival de gols al Camp Nou

fcb-almeria-henry_x4x.jpgL’afició blaugrana s’ha aixecat del seu seient 26 vegades en partits corresponents a la Lliga per celebrar gols de Messi, d’Eto’o, de Ronaldinho, d'Henry... Fins a un total de 12 de jugadors han marcat al campionat espanyol després de 19 jornades. El Barça ha acabat la primera volta amb 38 gols, 26 dels quals han estat a l’estadi. L’equip del doblet va fer els mateixos gols al Camp Nou.

8 victòries consecutives

En la primera Lliga de l’era Rijkaard, la temporada 2004/05, el Barça va signar un balanç a casa de 9 victòries i un empat després de 19 jornades. Va sumar de manera consecutiva 7 triomfs. Aleshores va ser el València el que va trencar la ratxa esgarrapant un punt del Camp Nou. Aquesta temporada s’han aconseguit 8 triomfs a l’estadi. El Madrid no ha permès aconseguir el ple de victòries.
Números esperançadors
La primera volta de l’era Rijkaard
Temporada 07/08: 12 V, 4 E i 3 D. 38 GF. 13 GC.
Temporada 06/07: 11 V, 6 E i 2 D. 40 GF. 17 GC.
Temporada 05/06: 14 V, 4 E i 1 D. 47 GF. 16 GC.
Temporada 04/05: 14 V, 3 E i 2 D. 36 GF. 14 GC.
Temporada 03/04: 7 V, 6 E i 6 D. 26 GF. 25 GC.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana