El Celtic goleja l'Stirling a la Copa (3-0)

12.01.2008 18:23

El rival del Barça en els vuitens de final de la Champions no ha tingut cap problema per golejar l’Stirling Albion (3-0) en la quarta eliminatòria de la Copa d'Escòcia. Ha estat el primer partit del Celtic d'aquest 2008.

El modest Stirling Albion, cuer de la First Divisió d'Escòcia, no ha estat rival per a un Celtic molt superior que s’ha imposat per 3-0 i s'ha classificat d'aquesta manera per a la cinquena ronda de la Copa escocesa.

Debut d’Hinkel

El tècnic del Celtic, Gordon Strachan, ha fet debutar el nou fitxatge del club escocès, el defensa alemany procedent del Sevilla, Hinkel, que ha realitzat un bon matx evidenciant detalls de qualitat i d'agressivitat en defensa. El japonès Nakamura també va ser una de les novetats a l'onze inicial després de recuperar-se totalment d'una lesió de genoll que el va mantenir de baixa des de finals d'octubre. Nakamura ha realitzat un bon partit i ha marcat el tercer gol del seu equip.

1-0 al descans

Al primer temps, el Celtic ha dominat territorialment un rival molt inferior, encara que ha tingut més dificultats de les previstes per crear ocasions de gol sobre la porteria de Christie. McDonald i l'holandès Vennegoor of Hesselink han gaudit d'algunes oportunitats, però no ha estat fins al minut 37 que aquest últim ha aconseguit inaugurar el marcador. L'exdavanter de l'Arsenal ha aprofitat una centrada de Mc Geady per establir l'1-0 amb una gran rematada de cap. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Sentencien

Al segon temps, el Celtic ha millorat el seu nivell respecte dels primers 45 minuts i ha sentenciat el partit amb dos gols més. Al minut 70, Mc Donald ha batut el porter visitant, Christie, amb una rematada col·locada. Cinc minuts després, Nakamura ha donat mostres del seu talent amb un potent xut que ha superat Christie per l'escaire.

El Celtic segueix endavant a la Copa en una jornada marcada per la suspensió de molts partits a causa del temporal de fred i neu que afecta part d'Escòcia.