Edmílson juga set mesos i set dies després

02.01.2008 20:03

La reaparició del brasiler ha estat una de les curiositats que ha deixat el Barça-Alcoià. També ha destacat el debut oficial d’Oier i Víctor Sánchez, així com els gols d’Ezquerro.

QM3D0697.jpgSet mesos i set dies després, Edmílson ha tornat a jugar un partit oficial amb el Barça. L’últim matx del ‘15’ blaugrana, que va patir una greu lesió en un genoll al final de la temporada passada, va ser el Barça-Getafe (1-0), de Lliga, el 26 de maig del 2007.

El duel contra l’Alcoià també ha significat el debut oficial de dos joves del planter: Oier i Víctor Sánchez. El porter basc va participar a la gira asiàtica de l’estiu i és un habitual dels entrenaments a La Masia, mentre que el polivalent migcampista va ser convocat contra l’Espanyol a Montjuïc, encara que no va arribar a estrenar-se.

Ezquerro, doble golejador

QM3D0568.jpgPrecisament davant del conjunt que dirigeix Ernesto Valverde és l’únic partit de Lliga que ha disputat Santi Ezquerro aquesta temporada. Va jugar els últims 21 minuts. Sí que ha participat en els dos compromisos de Copa Catalunya i va marcar un gol (de penal) a les semifinals contra el Girona.

Marc Valiente, que va debutar als setzens de Copa de la temporada passada davant el Badalona (4-0), ha tornat a jugar 45 minuts amb el primer equip.

L’entrada de 30.504 persones quasi triplica la dels setzens de final de la temporada passada. Aleshores van ser 12.916 aficionats per veure el Barça-Badalona.

Thuram, amb una contusió
Lilian Thuram ha patit una contusió al tendó d’Aquil•les del peu dret a la primera part. El defensa francès ha estat substituït al descans.