El Nàstic, molt resolutiu contra els 'grans'

13.06.2007 12:27

David Puig

Guanyar al Nou Estadi no serà gens fàcil. Dels cinc primers classificats de la Lliga, només el Reial Madrid ha sumat els tres punts. L’equip de Flores afrontarà el partit contra el Barça amb la moral alta després de vèncer al camp del Getafe per 0-1.

El Barça no tindrà fàcil guanyar el proper diumenge al Gimnàstic de Tarragona. Tot i que ja fa algunes jornades que l’equip Tarragona va consumar el descens a la Segona Divisió, el Nàstic afrontarà el darrer partit de la Lliga amb la moral reforçada després de guanyar aquest diumenge al camp del Getafe (0-1).

A més, l’equip de Paco Flores voldrà acomiadar-se de la seva afició oferint una bona imatge contra l’actual campió de Lliga i 'Champions', per tant els blaugranes hauran de treballar valent per sumar una victòria que els permeti al aspirar a revalidar el títol fins final.

Sorpreses al Nou Estadi

El Gimnàstic ha encaixat deu derrotes a casa i ha sumat quatre victòries i altres quatre empats. Dels cinc primers classificats, només el Reial Madrid ha estat capaç de guanyar al Nou Estadi de Tarragona (1-3) i passant moltes angunies. El Sevilla, tercer classificat, va perdre per 1-0, el València, quart classificat, va empatar a un gol mentre que el Saragossa, cinquè classificat, va perdre per 1-0.

Altres equips, com l’Espanyol (4-0), Racing de Santander (2-2) o Deportivo (0-0) tampoc han aconseguit sumar els tres punts a Tarragona.

Victòria treballada al Camp Nou
En l’últim precedent de Lliga contra el Gimnàstic, el Barça va guanyar per 3-0 en el partit de la 19a. jornada jugat al Camp Nou i es va proclamar campió d’hivern. Tot i el gol matiner de Saviola (min.17), el Barça no va respirar tranquil fins al minut 67, quan Giuly va fer el 2-0. El Gimnàstic va fer un partit molt seriós en defensa i el Barça mai es va trobar còmode al terreny de joc.