Una jornada menys i tot segueix igual

09.06.2007 23:45

Cap dels tres equips que opten a guanyar el títol de Lliga ha aconseguit la victòria aquesta nit. Ni el Barça, ni el Madrid, ni el Sevilla han superat els seus rivals. Queda una jornada menys i tot segueix igual.

Sens dubte, el Barça ha estat l'equip, entre els tres aspirants al títol, que més a prop ha estat de la victòria. Però el gol de Tamudo al minut 89 (2-2) ha esvaït les opcions del Barça de sumar els tres punts i, per tant, de recuperar el liderat. Malgrat la superioritat blaugrana, que podia haver posat el 3-1 al marcador en un parell d'ocasions de Gudjohnsen i Eto'o, els espanyolistes han aconseguit empatar 'in extremis'. A l'última jornada, el Barça s'enfrontarà al Nàstic al Nou Estadi.

Sort per al Madrid

El Reial Madrid, en canvi, ha capgirat la truita just uns instants abans que Tamudo marqués al Camp Nou. Com ha fet en molts partits en aquest tram final de la temporada, l'equip blanc ha apurat les seves possibilitats fins a l'últim minut i Van Nisterlooy ha fet l'empat també en l'últim minut (2-2). Amb aquesta empat amb regust a victòria, els madrilenys es jugaran el títol a casa contra el Mallorca.

Sense gols a Mallorca

Per últim, el Sevilla també ha sumat un punt, però sense gols. El conjunt de Juande Ramos no ha pogut marcar a l'Ono estadi i encara manté les seves opcions al liderat. Si ni el Madrid ni el Barça guanyen a l'última jornada i els sevillans superen el Vila-real al Sánchez Pizjuán la Lliga podria ser seva.

Aquests tres resultats allarguen la decisió del títol fins diumenge que ve, quan es disputarà l'última jornada. En aquest cas, el Barça no tindrà el factor camp al seu favor, malgrat que manté intactes les seves opcions.