Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran demanda per veure el derbi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

08.06.2007 19:09

Gran demanda per veure el derbi

www.fcbarcelona.cat


Ja s’han venut unes 14.000 entrades, gairebé la meitat de les quals fruit d’alliberacions dels socis a través del Seient Lliure. Gràcies a aquest servei, n’hi haurà de disponibles fins als instants previs del matx.


Tot sembla indicar que el Camp Nou es vestirà de gala per rebre l’Espanyol aquest dissabte en un duel decisiu per al títol de Lliga. Durant la setmana, s’ha incrementat la demanda a un ritme superior a l‘oferta.

14.000 entrades venudes

De moment, ja s’ha arribat a la xifra de 14.000 entrades venudes. 5.850 provenen del Seient Lliure, un servei que ha registrat 5.900 alliberacions. Per tant, en aquests moments únicament queden 50 localitats disponibles. Tot i això, les entrades no s’exhauriran, ja que el Seient Lliure permetrà que n’hi hagi de disponibles fins als instants previs del derbi, a mesura que es vagin alliberant.

74.000 aficionats de mitjana

La mitjana d’assistència al Camp Nou d'aquesta temporada s'enfila fins als 74.000 espectadors, una xifra que molt probablement se superarà aquest dissabte. De fet, l'objectiu torna a ser que aquestes 25.000 localitats que de mitjana estan buides puguin omplir-se per al partit contra l’Espanyol. Els preus de les localitats per a aquest matx oscil•len entre els 124 i els 50 euros per al públic en general, i entre els 99 i els 40 euros per als socis del club.

Les entrades per a aquest partit es poden comprar pels canals habituals: el lloc web www.fcbarcelona.cat, terminals Servicaixa, taquilles del club (Camp Nou), o trucant al 902 1899 00. Cal recordar que els socis gaudeixen del seu descompte del 20% sobre la primera entrada en aquest partit.
Gran demanda per veure el derbi


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana