Ronaldinho, 90 minuts amb el Brasil

01.06.2007 23:41

David Puig

Anglaterra i Brasil han empatat a un gol en el partit que ha inaugurat oficialment el nou estadi de Wembley. Ronaldinho ha jugat els 90 minuts i ha tingut bones ocasions de gol

El nou estadi de Wembley ha tingut una inauguració de luxe amb el partit amistós que han disputat les seleccions d’Anglaterra i Brasil i que ha finalitzat amb taules, 1-1. Els 90.000 espectadors que omplien el mític i remodelat estadi han gaudit de les estones de bon futbol que han ofert totes dues seleccions. El blaugrana Ronaldinho ha jugat tot el partit i tot i no marcar ha delectat als aficionats amb detalls de qualitat i algunes bones ocasions de gol. En el minut 34, un llançament seu de falta ha sortit fora per ben poc. En el segon temps, el porter local Robinson ha fet l’aturada de la nit en un fort xut del blaugrana des de la frontal de l’àrea. L’altre blaugrana convocat amb Brasil, José Edmilson, ha jugat 30 minuts del segon temps substituint Mineiro.

Els gols

Els gols del partit s’han marcat en la segona part. El capità del Chelsea i de la selecció anglesa, John Terry ha fet l’1-0 en el minut 68 al rematar una centrada de Beckham des de la banda dreta. El gol de l’empat ha arribat en l’última jugada del partit. En el minut 92’, el migcampista del Werder Bremen Diego rematava al fons de la xarxa una centrada des de l’esquerra de l’atac carioca.

La selecció brasilera jugarà el proper dimecres un altre partit amistós contra Turquia.