Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Torna la feina al Mini


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

26.04.2007 12:11

Torna la feina al Mini

Aleix Santacana/Míriam Nadal/Sergi Nogueras


Els jugadors del Barça ja preparen el partit de diumenge. La sessió d’aquest dijous s’ha fet al Miniestadi i a banda dels jugadors lesionats tampoc hi ha estat present Sylvinho, que té gastroenteritis.


El Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous després del partit disputat al Caire. Rijkaard i els seus jugadors han fet una sessió al Miniestadi en què han treballat durant força estona amb la pilota. Cal destacar que Sylvinho no ha pogut participar en aquest entrenament. El lateral pateix una gastroenteritis i després de rebre la visita dels Serveis Mèdics s’ha quedat a casa per tal de recuperar-se.

Sense els tres lesionats

Tampoc han estat a l’entrenament ni Motta, ni Edmílson, ni Belletti. Els tres jugadors brasilers segueixen amb el procés de recuperació de les seves lesions i de moment segueixen treballant a banda del grup. Belletti ha estat exercitant-se a La Masia, mentre que Motta i Edmílson ho han fet en el gimnàs.

‘Rondos’, escalfament i circuit físic

QM3D1637.jpgEn aquest entrenament, els ‘rondos’ inicials s’han allargat força estona i han donat pas a un exercici de pressió i possessió ens espais reduïts i amb la plantilla dividida en equips de 4. L’entrenament s’ha culminat amb un circuit físic en el qual els jugadors del Barça han estat millorant les sortides en velocitat.

Més treball per als porters

QM3D1787.jpgTot i que l’entrenament ja havia acabat per als jugadors de camp, Jorquera i Valdés han seguit treballant uns minuts juntament amb Juan Carlos Unzué. Alguns jugadors com Ronaldinho, Gudjohnsen i Thuram han aprofitat per quedar-se una estona més sobre la gespa del Mini. El brasiler i l’islandès, per exemple, es feien passades llargues practicant així la precisió, mentre que Thuram també jugava amb la pilota per la seva banda.

Torna la feina al Mini
Expectació a la graderia
L’entrenament l’han seguit un centenar llarg d’espectadors, la majoria nens. Els joves aficionats blaugrana han aplaudit els seus ídols i aquests els han premiat signant alguns autògrafs tant abans com després de la sessió.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana