Iniesta i Gio, decisius

29.03.2007 11:50

El migcampista i el defensa del Barça van marcar els gols que van significar les victòries d’Espanya i Holanda. La resta d’internacionals blaugranes també van tenir una actuació lluïda amb les seves seleccions.

Espanya, amb Iniesta, Xavi i Puyol, va superar a la Islàndia de Gudjohnsen (1-0) en un duel vital per al desenllaç del grup. El davanter islandès va ser l’únic jugador del FC Barcelona que no va vèncer en el seu compromís internacional. Zambrotta i Gio van sumar uns triomfs decisius per ser presents en la propera Eurocopa, mentre que Thuram i Márquez van intervenir en els amistosos de França i Mèxic.

Espanya, 1 – Islàndia, 0

El combinat espanyol s’ha sumat a la lluita per a la primera posició del grup F gràcies, sobretot, al gol d’Andrés Iniesta, en el minut 78, que va donar els tres punts als de Luis Aragonés davant d’Islàndia. Aquest va ser el matx amb més representació barcelonista, ja que Puyol i Iniesta, amb Espanya, i Gudjohnsen, amb Islàndia, també hi van participar els noranta minuts.

Eslovènia, 0 – Holanda, 1

521151_biglandscape.jpgEl conjunt que dirigeix Marco Van Basten es va imposar al camp d’Eslòvenia amb un gol de Gio Van Bronkhorst a les acaballes del duel (min. 86). Després de la victòria, Holanda segueix liderant el grup G amb tres punts d’avantatge sobre Romania.

Itàlia, 2 – Escòcia, 0

Gianluca Zambrotta, que va jugar tot el partit, manté intactes les possibilitats de ser a la pròxima Eurocopa amb el quadre transalpí. El bigolejador Luca Toni va sentenciar a Escòcia.

França, 1 – Àustria, 0

Els “bleus” eren l’única selecció del grup B que no tenia partit oficial. Els de Raymond Doménech, amb Thuram a l’eix de la defensa en la primera part, van jugar un amistós contra Àustria que es va resoldre amb una diana de Benzema.

Mèxic, 4 – Equador, 2

L’equip que lidera Rafa Márquez es va desfer d’Equador després d’una gran remuntada. El central del Barça va marcar el 2-2, en el minut 73, i va encoratjar els seus companys per capgirar el resultat en els instants finals.
Eto’o i Ronaldinho, a Barcelona
Després de resoldre els seus partits amb Camerún i el Brasil amb èxit, Eto’o i Ronaldinho van ser els primers internacionals que van arribar a Barcelona. Està previst que tots dos participin en l’entrenament que es portarà terme aquest dijous a la tarda.