Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit del ‘FC Barcelona Fantasy Manager’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.09.2011 13:03

‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’, número 1 mundial

www.fcbarcelona.cat


El joc social del Barça es converteix en el número 1 mundial de l’Apple Store en Top Ingressos. Disponible per a Facebook i iPhone, aquest joc ofereix la possibilitat de gestionar el Club i interactuar amb la resta de participants


‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’, número 1 mundial

FCB Watch també per a Android
El Fantasy Manager no és l’única aplicació que ha estat un èxit en l’àmbit mundial. FCB Watch, l’aplicació que serveix per conèixer on es poden veure els partits del Barça, ja ha estat número 1 a l’Apple Store aconseguint en poc temps més de 250.000 descàrregues. Ara, aquesta aplicació d’iPhone també està disponible per a Android. Aquesta aplicació està desenvolupada pel FC Barcelona conjuntament amb l’empresa gironina Porpra Augmented SL.

FCB Watch és una aplicació de gran èxit per poder seguir el Barça arreu del món. És un servei de gran utilitat, ja que a través d’aquesta aplicació els usuaris poden accedir a una xarxa mundial d’establiments esportius i així localitzar els bars i els pubs més propers que emeten un determinat partit o demanar que el retransmetin.
Dues setmanes després del llançament de ‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’ ja s’ha convertit en l’aplicació número 1 mundial d’ Apple Store pel que fa als ingressos. Aquest joc culer multiidioma i multiplataforma està disponible a Facebook, iPhone i Android (via Facebook), i ofereix la possibilitat a tots els amants del futbol de dirigir el club barcelonista en primera persona.

Aquesta primera posició en ingressos en el rànquing d’aplicacions està en consonància amb l’estratègia del Club. Segons Dídac Lee, directiu responsable de Noves Tecnologies, amb el llançament d'aquest joc el FC Barcelona “contribueix a fer encara més internacional el nostre club, la gent s'ho passarà molt bé jugant i, a més, obre una nova via d'ingressos per al Club ”. “Tots els que han pensat alguna vegada que els agradaria fer de Guardiola tenen en aquest joc social la manera més senzilla d’aconseguir-ho”, assegura Lee.

Competir en tornejos exclusius i guanyar premis

En aquest joc els usuaris podran interactuar amb la resta de participants, jugar amb els seus amics, competir amb altres equips i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el FC Barcelona. Per fer-ho, hauran de crear un equip, entrenar i mantenir en forma els jugadors per als partits. Així, els jugadors podran construir la seva pròpia ciutat esportiva, ampliar-la, gestionar les finances del Club, competir en tornejos exclusius i tancats contra usuaris de tot el món i guanyar premis.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana