Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord amb Sacoor per als equips professionals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.09.2011 11:24

Acord amb Sacoor Brothers per tots els equips professionals

www.fcbarcelona.cat


El Club ha signat contracte amb la companyia Sacoor Brothers com a col·laborador oficial del club amb l'exclusivitat en la categoria de "Vestit Oficial del FC Barcelona". L'acord signat és per dues temporades.


Sandro Rosell, president del FC Barcelona, i Moez Sacoor, un dels propietaris de Sacoor Brothers. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Sandro Rosell, president del FC Barcelona, i Moez Sacoor, un dels propietaris de Sacoor Brothers. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Sacoor vestirà al primer equip de futbol així com també als equips de les seccions professionals de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. La marca ja va ser “vestit oficial del FC Barcelona” durant les temporades 2007/08 i 2008/09. Aquest acord, vigent des d’aquesta temporada, s’extén també per la temporada 2012/13.

Amb aquest acord, Sacoor Brothers obté el títol “FC Barcelona Official Suit Supplier” amb drets d’associació com l’ús de la imatge Barça i poder gaudir de drets publicitaris, de màrqueting i promoció i hospitalitat.

Marca de prestigi

Sacoor Brothers és una marca internacional de lifestyle fundada l’any 1989 pels germans Sacoor. Aquest marca portuguesa està present en varis segments del món de la moda oferint productes per a homes, dones i nens. Amb 21 anys d’experiència, Sacoor Brothers ha aconseguit fer-se un nom de prestigi en el negoci de la moda, definint noves tendències, creant nous productes i serveis, i assolint un gran reconeixement internacional.

La marca està present a sis països: Espanya, Portugal, Anglaterra, Bèlgica, Emirats Àrabs i Kuwait i compta amb 39 botigues a Portugal i 16 a l’estranger. A Espanya disposen d’una botiga a Sant Cugat i properament n’obriran d’altres per continuar amb el seu procés d’expansió.Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana