Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Club, amb MuscleTech Network


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.09.2011 12:18

El Club, amb MuscleTech Network

www.fcbarcelona.cat


Una seixantena de científics i professionals d’Europa i els Estats Units participaran en aquesta reunió per millorar la prevenció de les lesions musculars i tendinoses que tindrà lloc el 27 i 28 de setembre al Camp Nou.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Durant dos dies a l’Avantllotja Lateral de l’Estadi se celebrarà la tercera trobada anual de MuscleTech Network, una xarxa de coneixement del múscul i el tendó que es va constituir fa cinc anys i que es va presentar en una reunió emmarcada en el programa del Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), una iniciativa de Biocat impulsada per l’Obra Social de La Caixa.

Enguany, aquestes prestigioses jornades de treball per millorar la prevenció de lesions musculars i les tendinoses, tindran lloc a l’estadi els dies 27 i 28 de setembre.

Aquestes sessions estan organitzades per MuscleTech Network i el Centre Internacional per al Debat Científic i compten amb la col•laboració de Leitat i la Fundació del FC Barcelona, el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i la participació del Fòrum Egarsat del Múscul.

Per millorar la prevenció

Sota el títol ‘Muscle Injuries and Repair: Current Trends in Research’, els participants debatran les teràpies regeneratives, les noves eines de diagnòstic per la imatge, les noves bateries de tècniques d’anàlisis i la seva aplicació pràctica en lesions d’adolescents i en pro d’un envelliment saludable.

Aquest dimarts a les 9.30 h s’inauguraran aquestes sessions. En la presentació d’aquesta tercera trobada hi assistirà el directiu responsable de l’Àrea Mèdica, Jordi Monés, així com també el president del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima, la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, el responsable de Medicina de l’Esport de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Juan Antonio Gutiérrez, i la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana