Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell al costat dels hàbits saludables


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.09.2011 15:15

Rosell al costat dels hàbits saludables

www.fcbarcelona.cat


El president Sandro Rosell ha col·laborat amb la promoció dels hàbits alimentaris saludables entre infants i joves i ha participat en els tallers que s’han fet als Jardinets de Gràcia en el marc de la campanya ‘Som el que fem, som el que mengem'.


Sandro Rosell participant en els tallers de la Fundació. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Sandro Rosell participant en els tallers de la Fundació. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Més de 10.000 persones
Per aquestes activitats hi han passat aquest cap de setmana més de 10.000 persones i la campnaya, continua. La segona quinzena d’octubre es faran xerrades sobre alimentació saludable i pràctica esportiva a set universitats catalanes, dirigides a entrenadors, monitors i estudiants. També es programaran activitats de sensibilització al Camp Nou i de sensibilització a 70 instal·lacions esportives de tot Catalunya.
Des d'ahir, els Jardins de Salvador Espriu (Jardinets de Gràcia) de Barcelona acullen activitats presencials amb diferents tallers per aprendre a menjar millor i activitats per fomentar l’esport. Tots aquests tallers són una iniciativa de la Fundació FC Barcelona, i el president del Club, Sandro Rosell, ha volgut presenciar-los en primera persona. Rosell ha participat en diferents tallers en un entorn molt familiar. 2011-09-25_ACTIVIDADES_SOM_EL_QUE_MENGEM_JARDINETS_DE_GRACIA_019.jpgL’objectiu de la campanya de la Fundació, ‘Som el que fem, som el que mengem’, pretén sensibilitzar i promoure entre els nens i joves els bons hàbits, utilitzant com a referents de bona alimentació i de pràctica esportiva els esportistes del primer equip, els joves talents de la Masia i els veterans.

Activitats tot el diumenge

El projecte, que està destinat a la societat catalana en general, però especialment al públic jove, estarà present durant tot aquest diumenge en el marc de les Festes de la Mercè d’enguany. La campanya compta també amb la col·laboració de la Fundació Alícia, la Fundació SHE, la Generalitat de Catalunya i diversos ajuntaments catalans, entre els quals hi ha el de Barcelona.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana