Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell repassa una temporada “històrica”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.09.2011 17:47

Rosell repassa una temporada “històrica”

www.fcbarcelona.cat


Sandro Rosell ha fet balanç davant dels socis compromissaris d’una temporada “històrica”. Els èxits esportius (16 títols) han compartit protagonisme amb les decisions econòmiques, patrimonials, socials i institucionals.El president del FC Barcelona ha obert l’Assemblea General Ordinària recordant el repte de la Junta de mantenir l’excel•lència esportiva i fer-la extensiva als diferents àmbits de gestió del Club. És per això que, acompanyat de vídeos introductoris i d’una presentació multimèdia, ha repassat les principals accions de l’últim any en cadascuna de les àrees de l’Entitat.

Satisfet pels èxits i pels valors

2011-09-24_ASAMBLEA_02.JPGSandro Rosell s’ha mostrat convençut que el FC Barcelona viu “el millor moment de la història”, però s’ha mostrat, també, especialment orgullós pels valors que transmet en la victòria i en la derrota, destacant que els barcelonistes són respectats arreu. En aquest sentit, ha demanat un reconeixement públic dels socis compromissaris a Pep Guardiola i el seu equip, que ha estat seguit per una forta ovació.

Ha parlat també de les dues baixes del primer equip que han tingut efectes sobre la situació econòmica del Club. Sobre Txigrinski ha recordat que en la seva venda es van prioritzar aspectes econòmics per sobre dels esportius, per “una necessitat urgent” per poder pagar els salaris. En el cas d’Ibrahimovic, ha explicat que l’operació de venda a l’AC Milan farà que els membres de la Junta actual hagin d’avalar els comptes durant dos anys més.

El repte de seguir creixent

En l’àmbit econòmic, ha insistit en la necessitat que “les inversions no sobrepassin les limitacions econòmiques que tenim”. També s’ha referit al desig de reduir gradualment el deute net, que actualment és de 364 milions d'euros i que l'objectiu d'aquesta temporada és reduir-lo a 338 milions. Rosell s’ha mostrat satisfet de l’augment de facturació, però ha insistit que cal seguir creixent. “Créixer o morir”, ha dit com a argument per lluitar contra el desavantatge competitiu que suposa enfrontar-se a grans clubs europeus que poden fer ampliacions de capital o que reben els ingressos d’un únic propietari. “Si no creixem ens avançaran”, ha conclòs.

2011-09-24_ASAMBLEA_10.JPGLa fortalesa del Barça passa també per reforçar el patrimoni, segons ha explicat Sandro Rosell. En aquest àmbit ha destacat la finalització de les obres de la Masia, però sobretot ha ressaltat el fet que s’hagi suspès la requalificació dels terrenys del Miniestadi, “perquè és fonamental per al nostre creixement a les Corts”. “Nosaltres no som de la cultura del ‘pelotazo’”, ha afegit. En la mateixa línia, ha recordat que s’ha recuperat també la parcel•la de la Ciutat Esportiva adjacent al pavelló per fer-hi més instal•lacions esportives.

La política fora del Club

Després de recordar la transparència que s’ha aplicat en el procés de renovació dels abonaments i les accions que s’han dut aterme per aconseguir una estabilització del nombre de socis, Sandro Rosell ha destacat que “hem tret la política del Club”. “Som catalans i catalanistes, però no som d’un color o d’un altre, ni de dretes ni d’esquerres. Som socis del Barça i no ens interessa que la política vulgui manar el Club”, ha reiterat.

Abans d’acabar la seva exposició, s’ha mostrat a favor que els socis ratifiquessin aspectes com l’acord de patrocini amb Qatar Sports Investment, la campanya ‘Camp Nou sense fum’ i la creació de la Grada d’animació. “Serà un exercici de pluralitat i debat. Abans de votar, penseu en el Barça”, ha demanat.

Consulta els vídeos de balanç que ha exposat Sandro Rosell

Àrea Esportiva

Àrea patrimonial

Àrea Social

Fundació

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana