Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


S’aproven els comptes 2010/11


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.09.2011 17:43

S’aproven els comptes 2010/11

Jordi Clos


El vicepresident Javier Faus ha presentat els resultats econòmics corresponents a la temporada 2010/11, els quals inclouen uns ingressos rècord de 473 milions i unes pèrdues de 9,3 (14,8 menys de les previstes). L’aprovació ha estat massiva.La votació del tancament econòmic 10/11
A favor: 807

En contra: 14

En blanc: 24
Els socis compromissaris han expressat la seva conformitat de manera unànime a la liquidació dels comptes del curs 2010/11. Durant el segon punt de l’ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària, el vicepresident econòmic Javier Faus ha exposat unes pèrdues de 9,3 milions d’euros, una xifra notablement inferior als 24,1 milions pressupostats fa un any, fruit d’un augment dels ingressos i una reducció de les despeses.

Faus, que ha assenyalat que els comptes han estat auditats per l’empresa Deloitte “sense ‘salvetats’, ni excepcions, ni incerteses”, vincula les pèrdues als traspassos, el que s’entén com a despeses d’explotació. “Sense aquesta partida, el Club pot ser sostenible a partir de l’any que ve”, ha indicat.

Uns ingressos rècord

2011-09-24_ASAMBLEA_04.JPGD’altra banda, el vicepresident econòmic ha fet públic, davant dels socis, que els ingressos de l’Entitat “han estat els més alts de la història del Club”, i els ha xifrat en 473 milions d’euros, cosa que suposa un augment del 14%. Segons ell, aquest creixement està marcat “pel triomf a la Lliga de Campions, el taquillatge de l’Estadi i el màrqueting”. I ha afegit: “Ser el primer Club del món en ingressos s’ha aconseguit gràcies a la molt bona feina realitzada per les respectives Juntes Directives”.

Les despeses s’han enfilat a 472 milions (14 menys que el curs 09/10). És per això que considera que “s’ha tancat amb equilibri abans de pagar els interessos als bancs (13’2)”. És d’aquí on sorgeixen les pèrdues.

Menys deute

Al mateix temps, Faus ha explicat les inversions que s’han fet (16,6 milions) i que hi ha hagut una reducció del deute d’un 15% (de 430 a 364), fruit “d’una gestió austera”. El dirigent ha recalcat que durant l’anterior exercici es va assolir “una mica més de tresoreria” i això ha estat clau en la baixada. Malgrat la sensible millora dels comptes del Barça, ha reconegut que la situació continua sent “delicada”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana