Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El que es decideixi serà el millor per al Club”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.09.2011 12:22

Cardoner, sobre l’Assemblea: “El que es decideixi serà el millor per al Club”

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident social considera que la Junta Directiva treballa perquè l’Assemblea General Ordinària sigui “participativa i significativa”. En aquest sentit, Cardoner espera que dissabte acudeixin al Palau de Congressos uns 1.200 compromissaris.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

Aquest dissabte el Palau de Congressos de Barcelona acollirà l’Assemblea General Ordinària del Club, en què els socis compromissaris hauran d’aprovar la liquidació de l’exercici econòmic 2010/11, els pressupostos per a aquesta temporada, i donar el vistiplau a les propostes de la Junta Directiva –el contracte de patrocini de Qatar Foundation, la iniciativa Camp Nou Sense Fum i el projecte Grada d’Animació.

En aquests sentit s’ha pronunciat el vicepresident Jordi Cardoner, que reconeix que les Assemblees “ són un exercici que ha de fer el soci”: “S’han de pronunciar amb criteri i el que es decideixi serà el millor per al Club”.

“Participativa i significativa”

Com ja va explicar dimecres el portaveu Toni Freixa , la Junta espera que l’Assemblea de dissabte sigui igual de participativa que l’edició anterior, a la qual hi van assistir uns 1.200 compromissaris. Segons Cardoner, “estem vetllant perquè siguin participatives i significatives”. I ha apuntat que una de les voluntats de la Junta és “continuar amb la comunicació amb el soci”: “No només per haver estat escollits en un procés electoral, sinó perquè entenem que cal mantenir aquesta proximitat amb la veu del soci”.

El vicepresident social, per altra banda, s’ha sentit “honrat” per les declaracions que Xavi Hernández i Pep Guardiola han fet aquesta setmana en relació amb les tres propostes que la Junta Directiva presenta davant l’Assemblea.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana