Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'Assemblea, en directe al web del Club


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.09.2011 10:54

L'Assemblea, en directe al web del Club

www.fcbarcelona.cat


Un any més, el lloc web del Club oferirà en directe, aquest dissabte, tota la informació de l'Assemblea de Compromissaris.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

Tots els interessats a saber com es desenvolupa l'Assemblea General del FC Barcelona aquest dissabte tindran a www.fcbarcelona.cat la manera més completa de fer-ho, amb una combinació de vídeo en directe, xarxes socials i informació escrita.

Barça TV en directe

El lloc web del Club inclourà la possibilitat de seguir en ‘streaming’ (reproducció en temps real) l'emissió en directe de Barça TV, amb el seguiment també en directe de tota la jornada al Palau de Congressos de Catalunya, a partir de les 15 hores i fins que s'exhaureixin tots els punts de l'ordre del dia. L'emissió es podrà seguir tant en català com en castellà.

Twitter, al minut

Les xarxes socials també tindran un paper important en la difusió d’informació del FC Barcelona mitjançant la xarxa de ‘microblogging’ Twitter. A través dels tres comptes oficials del Club en aquesta eina 2.0 (www.twitter.com/fcbarcelona, www.twitter.com/fcbarcelona_cat i www.twitter.com/fcbarcelona_es ) i amb el 'hashtag' #socisFCB es podrà seguir amb detall tota l’activitat de la jornada. A la portada del lloc web del Barça, s'hi inclourà un mòdul de Twitter per poder seguir totes les actualitzacions.

Tota la informació, a l’abast

Com és habitual, www.fcbarcelona.cat inclourà diferents peces informatives, amb les reaccions dels protagonistes i de personalitats del barcelonisme, així com el resum de l’activitat social que tingui lloc al Palau de Congressos.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana