Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tot a punt per a l’Assemblea


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.09.2011 13:08

Tot a punt per a l’Assemblea

www.fcbarcelona.cat


Dissabte tindrà lloc, al Palau de Congressos de Catalunya, l’Assemblea General Ordinària del Club, per a la qual estan convocats un total de 4.345 socis compromissaris.


Tot a punt per a l’Assemblea

S’espera una alta participació per la inclusió dins l’ordre del dia de la ratificació de l’acord amb Qatar Sports Investment, la ratificació de la iniciativa ‘Camp Nou sense Fum’ i l’aprovació del projecte de la Grada d’Animació.

A partir de les 15 h, en primera convocatòria i a partir de les 15.30 hores en segona, l’activitat del Club es concentrarà al Palau de Congressos de Catalunya amb la celebració d’un dels actes més importants de l’Entitat.

Així, per a aquesta Assemblea, estan convocats 4.345 socis compromissaris: 3.306 dels quals van ser escollits en el sorteig que el Club va celebrar l’abril del 2010, d’acord amb els Estatuts del Club. Els socis més antics de l’Entitat (982), els components de la Junta Directiva, els expresidents del FC Barcelona, els membres de la Comissió de Disciplina (4) i de la Comissió Econòmica (5), i finalment, 25 membres designats directament per la Junta Directiva per a cada Assemblea.

Alta participació

En els darrers dies ja són prop de 1.200 socis compromissaris els que han confirmat la seva assistència a l’Assemblea. La Junta, tal com va explicar el seu portaveu Toni Freixa en la roda de premsa de dimecres, preveu un debat ric i una Assemblea participativa per la inclusió dins l’ordre del dia de tres qüestions que la directiva ha decidit sotmetre a la voluntat dels socis del Club.

La ratificació de l’acord amb Qatar Sports Investment, la ratificació de la iniciativa ‘Camp Nou sense Fum’ i l’aprovació del projecte de la Grada d’Animació són els punts que se sumaran a l’aprovació de la liquidació de la temporada 2010/2011 o a l’aprovació del pressupost de l’actual.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana