Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Junta preveu una Assemblea participativa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.09.2011 13:46

La Junta Directiva preveu una Assemblea participativa

www.fcbarcelona.cat


El portaveu Toni Freixa ha mostrat la satisfacció que hi ha dins la Junta Directiva davant les previsions que apunten que l’Assemblea General Ordinària serà “un èxit de participació i assistència en què el soci tindrà un paper determinant”.“Sentit comú” de l'RFEF
L’anada dels setzens de final de la Copa del Rei coincideix amb el Mundial de Clubs i, segons algunes informacions, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) voldria avançar el partit a mitjans del mes de novembre, coincidint amb l’aturada per seleccions. Toni Freixa espera que “el sentit comú portarà una bona solució” i que, per tant, finalment, no s'hagi de jugar en aquestes dates (un dia després del partit de la selecció espanyola), perquè el FC Barcelona segurament no podria comptar amb els jugadors internacionals.
La reunió de la Junta Directiva que va tenir lloc dimarts a la tarda es va centrar exclusivament en l’Assemblea de Compromissaris que es farà dissabte al Palau de Congressos de Barcelona, com ha apuntat el seu portaveu Toni Freixa en la compareixença d’aquest matí.

Primer de tot, Freixa ha volgut traslladar la satisfacció que existeix entre els directius del FC Barcelona pel “canvi d’actitud en el soci” envers l’Assemblea. “Estem satisfets per haver aconseguit un èxit de participació i assistència”, ha apuntat el portaveu, que preveu que dissabte assisteixi un nombre similar de compromissaris que l’any passat (1.200).

“Salt qualitatiu”

L’augment de l’assistència a l’Assemblea es deu, segons Freixa, a les dates en què ara té lloc aquesta cita –entre el mes de setembre i octubre i que coincideix amb un partit al Camp Nou–, a la informació que el Club ofereix als compromissaris abans que se celebri a través de diverses sessions informatives, i als temes que s’hi tracten. “Hem aconseguit un salt qualitatiu”, ha dit en comparació amb edicions anteriors.

L’aprovació de tres punts

2011-09-21_RP_TONI_FREIXA_002.jpgEl patrocini de Qatar Foundation, el Camp Nou sense fum i la grada d’animació són tres dels aspectes destacats de l’Assemblea. En aquest sentit, Freixa es mostra orgullós, perquè oferint l’opció als compromissaris de donar el vistiplau d’aquest temes “estem generant un debat”. “Per primera vegada les assemblees són interessants, ja que la gent té ganes de manifestar aquesta opinió”, ha apuntat. I ha afegit que “les decisions que surtin de l’Assemblea seran més fortes” que si només haguessin comptat amb l’aprovació de la Junta.

Un Club viu

Tot i que, finalment, un grup de socis no ha assolit les signatures necessàries per incloure un punt a l’Assemblea per aprovar un referèndum sobre el patrocini de Qatar Foundation, Freixa els ha felicitat per la seva participació: “Fan més viu el Club”.

Sobre la grada d’animació, Freixa ha explicat que el que la Junta Directiva porta a aprovació és un concepte: “És un projecte en què es presenta una idea i no persones. És un projecte que ha de comptar amb el vistiplau dels Mossos d’Esquadra”. I ha afegit que “mai entraran a l’Estadi persones que la Conselleria d’Interior no ho permeti”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana