Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Grada, pendent dels Mossos


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.09.2011 17:00

La Grada d’Animació, pendent dels Mossos d’Esquadra

www.fcbarcelona.cat


La decisió de la posada en marxa de la Grada d’Animació dependrà de la valoració que en facin els Mossos d’Esquadra. Així s’explicarà a la pròxima Assemblea, segons ha avançat el vicepresident Jordi Cardoner.


La Grada d’Animació, pendent dels Mossos d’Esquadra

“En aquests moments els Mossos no ens garanteixen la total seguretat dels socis a l’Estadi, que és el que nosaltres volem”. Així s’ha expressat Jordi Cardoner aquest divendres a www.fcbarcelona.cat i Barça TV pel que fa al projecte de la nova Grada d’Animació al Camp Nou.

Primer, a l’Assemblea

L’aprovació de la creació d’una Grada d’Animació serà un dels punts de l’ordre del dia a la pròxima Assemblea de Compromissaris que se celebrarà el proper 24 de setembre al Palau de Congressos de Catalunya. “Aprofitant l’Assemblea de Compromissaris els traslladarem una pregunta: en el supòsit que els Mossos ens en donin l’aprovació, estaríeu d’acord i ratifiqueu tirar endavant aquesta grada?. I aquesta serà més o menys la pregunta que portarem a ratificació”, ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona.

La valoració dels Mossos

La creació de la Grada d’Animació sempre estarà supeditada a l’autorització final dels Mossos d’Esquadra. “Darrerament s’han produït una sèrie d’esdeveniments, com en la final de la Supercopa a Mònaco, que han provocat un petit retrocés en l’avanç que havíem aconseguit. Recordeu que fins i tot havíem limitat l’accés a aquesta grada només als socis", ha explicat Jordi Cardoner.

Així doncs, l’aprovació de l’Assemblea seria necessària però no suficient per tirar endavant el projecte de Grada d’Animació, atès que els Mossos d’Esquadra tindrien l’última paraula.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana