Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La prohibició d’accés de cascs, anul·lada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.09.2011 16:23

Anul·lat el requeriment que prohibia l’accés de cascs a les instal·lacions del FC Barcelona

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona comunica que ha estat informat per la Direcció General de la Policia (DGP) de la Generalitat que deixen sense efecte el requeriment pel qual es prohibia l’entrada de cascs de motocicleta a les instal·lacions els dies de partit.Fruit d’aquesta decisió, els socis i aficionats del FC Barcelona podran seguir accedint a l’Estadi amb els cascs de moto, tal com ja va passar, per exemple, el dia del partit de Lliga de Campions contra l’AC Milan, gràcies a una moratòria fins a l’1 d’octubre que ara es mantindrà de manera indefinida.

Es recuperarà, doncs, la situació anterior al requeriment dels Mossos d’Esquadra. El FC Barcelona recorda que la restricció d’entrar cascs continuarà, com ja s’aplicava des de fa anys, a la zona de la primera graderia dels Gols, que afecta els aficionats que accedeixen al Camp Nou per les portes 86, 87, i 88 del Gol Nord i per les portes 47, 48 i 49 del Gol Sud.

La DGP va realitzar el requeriment al Club a finals d’agost d’acord amb la interpretació de la normativa vigent. Atenent la petició del FC Barcelona, i un cop realitzada una nova avaluació de riscos, tenint en compte que no hi ha precedents d’incidents a causa de l’entrada de cascs de motocicletes en les zones de lateral i tribuna, els Mossos d’Esquadra han decidit deixar sense efecte el requeriment esmentat.

Cardoner, satisfet

El vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, ha valorat a Barça TV aquesta mesura indefinida: "Afortunadament aquesta qüestió l’hem pogut reprendre. Ens hem assegut amb els Mossos, hem tingut diverses converses i s’avindran a canviar la seva disposició. Entenen que l’afició del FC Barcelona i, sobretot pel que fa a les ubicacions de lateral i tribuna, no són punts de conflicte amb el tema dels cascs. Finalment hem arribat a un acord perquè aquesta moratòria fins l’1 d’octubre sigui de manera indefinida i que els socis tinguin la mateixa llibertat que tenien fins ara".

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana