Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Disponible 'FC Barcelona Fantasy Manager 2012'


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.09.2011 10:42

El FC Barcelona llança ‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’

www.fcbarcelona.cat


Disponible per a Facebook i iPhone, aquest joc ofereix la possibilitat de gestionar el Club i interactuar amb la resta de participants.


El FC Barcelona llança ‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’

El FC Barcelona presenta el joc social ‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’. El joc culer multiplataforma està disponible al Facebook , l’iPhone i Android via Facebook, en versió multiidioma, i ofereix l'oportunitat, a tots els amants del futbol que gaudeixen com a espectadors, de dirigir el club barcelonista en primera persona.

En aquest joc els usuaris podran interactuar amb la resta de participants, jugar amb els seus amics, competir amb altres equips i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el FC Barcelona. Per fer-ho, hauran de crear un equip, entrenar i mantenir en forma els jugadors per als partits. Així, els jugadors podran construir la seva pròpia ciutat esportiva, ampliar-la, gestionar les finances del Club, competir en tornejos exclusius i tancats contra usuaris de tot el món i guanyar premis.

Els participants poden jugar amb el planter del FC Barcelona, formar el seu propi equip o deixar que el mateix Guardiola els creï un equip. A més, els resultats, tenint com a base la realitat, aporten un component més realista al joc.

Amb aquest projecte el FC Barcelona manté una clara estratègia amb la seva part digital de desenvolupar productes que permetin interactuar amb l’aficionat culer.

Segons Dídac Lee, directiu responsable de Noves Tecnologies, amb el llançament d'aquest joc el FC Barcelona contribueix a fer encara més internacional el nostre Club, la gent s'ho passarà molt bé jugant i a més, obre una nova via d'ingressos per al Club . “Tots els que han pensat alguna vegada que els agradaria fer de Guardiola tenen en aquest joc social la manera més senzilla d’aconseguir-ho”, assegura Lee.

Un joc creat per l’empresa From The Bench

El ‘FC Barcelona Fantasy Manager 2012’ ha estat desenvolupat per From The Bench, una empresa espanyola amb gran experiència al sector de jocs socials interactius de caràcter esportiu, i que, amb aquest projecte, continuen ampliant el seu ‘Fantasy Manager Franchise’.

Iphone

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana