Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'èxit de visitants de la megamotxilla


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.09.2011 10:02

L'èxit de visitants de la megamotxilla

www.fcbarcelona.cat


Tres mil persones signen la motxilla més gran del món, que és blaugrana i que va estar durant una setmana exposada a l'esplanada de Tribuna.


Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Foto: Àlex Caparrós (FCB).

Del 2 al 10 de setembre, la motxilla més gran del món (avalat pel llibre Guinness dels rècords) va ser a l’esplanada del Camp Nou i es va convertir en un reclam per a tots els visitants de les instal·lacions blaugrana.

Aquesta megamotxilla de 4,31 metres d’alçada i 3,21 d’amplada va ser visitada per unes 25.000 persones durant els set dies que va estar exposada. Tres mil d’aquests curiosos van firmar la megamotxilla, tant per la part posterior com pels laterals.

La van poder signar totes aquelles persones que van omplir la invitació que es repartia a l’esplanada. A banda de deixar-hi per sempre la seva signatura, els visitants van poder fer-se una fotografia amb l’enorme motxilla blaugrana. Aquestes fotografies es poden descarregar a través de la web socmegacule.cat .

Trencant rècords

Aquesta motxilla supera l’anterior rècord que datava del 2009 a Dubai. La peça, que ha tingut un procés de fabricació d'un any, està feta amb 60 m² de polièster, pesa 46 quilos i en el seu interior hi caben 7.250 motxilles convencionals plegades.

El sorteig del ‘kit’ del Barça’

Les persones que visitaven la megamotxilla podien participar en el sorteig d’un premi especial per als més petits. Es tracta d’un sorteig d’un 'kit' escolar signat pels jugadors del primer equip del Barça. 4.500 persones van omplir la invitació per participar-hi i la va entregar a la Megastore.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana