Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els 'packs' de Lliga, per al públic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.09.2011 11:10

Els 'packs' de Lliga, per al públic

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres comença la venda dels paquets de Lliga per al públic en general. Els paquets que es van posar a la venda per als socis, el dimecres 7 de setembre passat, ja signifiquen més de 2.500 entrades venudes. El ritme de venda és molt elevat.


Els 'packs' de Lliga, per al públic

Aquest ritme de vendes es pot veure millorat a partir d’aquest dimecres, 14 de setembre, a partir de les 10 h,  ja que s’inicia la venda dels paquets d’entrades per a tots els partits de Lliga per als aficionats del FC Barcelona (excepte del Barça-Madrid). L’èxit dels paquets entre els socis no abonats -el període per a ells es va iniciar el 7 de setembre passat- fa que ja hi hagi zones esgotades.

La novetat

Als paquets que ja s’oferien per a 3, 6 i 9 partits, des d’aquesta temporada també s’afegeix la possibilitat d’adquirir un paquet de fins a 12 partits a l’Estadi. El paquet més econòmic, de tres partits, tindrà un preu a partir de 127 euros per als aficionats (no socis). El nou paquet de 12 partits és un dels que més èxit i més bona acollida ha tingut per als socis sense abonament.

Flexibilitat en la tria

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l’Estadi (a excepció del Barça-Madrid).

Descomptes de fins al 50% o el 37%

Aquesta oferta de paquets per a tota la Lliga és una bona possibilitat per als socis i per als aficionats, ja que permet escollir amb anterioritat els partits als quals es vol venir al Camp Nou i obtenir importants descomptes de fins al 37% respecte al preu individual de les entrades. En el cas dels socis, a més d’aquest 37% sobre el preu individual de les entrades també tindran un 20% més de descompte addicional. Això dóna la possibilitat al soci que arribi a gaudir de fins a un 50% de descompte.

La compra només es podrà fer a través del lloc web del Club. Més informació aquí.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana