Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Carta de Sandro Rosell a Josep Guardiola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.09.2011 10:42

Rosell: "Pep, l’essència del Barça feta persona"

www.fcbarcelona.cat


Sandro Rosell, president del FC Barcelona, ha volgut dedicar una carta a Josep Guardiola amb motiu del lliurament de la Medalla d'Honor, en la categoria d'or, del Parlament. La carta es titula 'L'essència del Barça feta persona'.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

"Ser profeta a la teva terra no està a l’abast de qualsevol. Ser estimat, reconegut, admirat i respectat com ho és Josep Guardiola a casa seva i arreu del món és un privilegi que només està reservat als escollits. La Medalla d’Or del Parlament és un reconeixement que, de ben segur, l’omple d’orgull, un sentiment que comparteixen els seus pares Dolors i Valentí i tota la seva família, però també tots els barcelonistes, els milions de catalans i tots aquells que consideren l’esport una eina extraordinària de transmissió de valors. Uns valors que en Pep representa com ningú, dins i fora dels terrenys de joc. Uns valors que el FC Barcelona sent seus i que el nostre país ha sabut convertir en un actiu i un exemple per a tots. Josep Guardiola és un model de comportament, un mirall en què es reflecteixen els esportistes, els entrenadors, els empresaris, els polítics, els educadors, els directius…, i qualsevol persona que, com ell, assumeix la seva responsabilitat amb principis, honestedat i passió, sobretot molta passió.

Guardiola personalitza l’essència del Barça. És el nen que s’ha format a la Masia, el jove del planter que arriba al primer equip i acaba lluint el braçal de capità, i el tècnic de la casa que dirigeix el millor Barça de la història. És la persona que ha liderat la construcció d’un equip que ens omple a tots de felicitat. El seu compromís i la seva fidelitat al Club i a Catalunya l’han convertit en un barcelonista i un català universal. Ell contribueix a la projecció del Barça i del país, conscient de la gran responsabilitat que això comporta. Per a la nostra Junta Directiva, en Pep és molt més que el millor entrenador que s’ha assegut mai a la banqueta del FC Barcelona. És el garant d’una manera de fer única. Com a president del Club de la seva vida, només li puc agrair tot el que ens dóna i expressar el nostre desig i el de tots els culers: Pep, tant de bo, per
molts anys, segueixis escoltant el teu cor".

Sandro Rosell i Feliu - President del FC Barcelona

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana