Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Conveni amb el Fons Català de Cooperació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.09.2011 12:09

Conveni amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha signat aquest dimecres al migdia un conveni de col·laboració amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb l’objectiu de promoure l’educació i la convivència entre les comunitats d’Israel i Palestina.


El president Sandro Rosell, el president del Fons Català de Cooperació, Teodoro Romero i el directiu responsable de la Fundació, Ramon Pont. Foto: Àlex Caparrós (FCB).
El president Sandro Rosell, el president del Fons Català de Cooperació, Teodoro Romero i el directiu responsable de la Fundació, Ramon Pont. Foto: Àlex Caparrós (FCB).

Aquest dimecres al migdia, el president del Barça, Sandro Rosell, el directiu responsable de la Fundació, Ramon Pont, el director general de la Fundació del FC Barcelona, Josep Cortada, i el president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Teodoro Romero, han firmat un conveni de col•laboració entre la Fundació del FC Barcelona i aquesta organització. D’aquesta manera, el Barça col•laborarà en l’execució del programa ‘Esport per a l’educació i la convivència com a eix per al foment de la pau entre les comunitats de Palestina i Israel’.

Primeres actuacions

Una de les accions en les quals es traduirà aquest conveni és la celebració d’un ‘stage’ esportiu amb la participació de l’equip de futbol del camp de Xuafat de Jerusalem Est i del Hapoel Katamon de Jerusalem Oest i un club esportiu barceloní. Aquesta estada se celebrarà a Barcelona del 21 al 27 d’octubre i les instal•lacions blaugrana acolliran part de les accions que s’hi emmarcaran.

Una segona acció fruit de la firma d’aquest conveni serà una formació de formadors en Esports i Valors de la Fundació del FC Barcelona a Palestina-Israel a principis del 2012.

L’objectiu

Aquest intercanvi i conveni pretén impulsar una sèrie d’activitats de sensibilització a la comunitat catalana i a la comunitat internacional sobre el conflicte israelianopalestí i per recordar a les autoritats la necessitat de fomentar els processos de pau a la regió.

En el marc del Projecte de l’Esport per a l’Educació i la Convivència, l’objectiu principal és generar i fomentar processos de diàleg entre les comunitats palestina i israeliana, mitjançant la implementació de programes, tallers i recursos en l’esport per a l’educació i valors desenvolupats per la Fundació del FC Barcelona.

En aquest conveni, a banda de la Fundació del FC Barcelona i el Fons Català de Cooperació per al Desenvolupament, també hi participen l’entitat israeliana Centre de Promoció d’Iniciatives de Pau (CAPI) i l’entitat palestina Al-Maqdese per al Desenvolupament Social (MSD). També han pres part en aquest acord la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

El projecte té el suport del Consolat d’Espanya a Jerusalem que ha mostrat el seu interès per participar en la gestió dels tràmits administratius dels desplaçaments.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana