Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Moix exposa la situació patrimonial del Club


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.09.2011 14:56

Moix exposa la situació patrimonial del Club

Vanessa Forns


El directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica ha explicat, entre altres temes, la situació de la construcció del nou Palau i ha obert la possibilitat d’una remodelació parcial del Camp Nou.Jordi Moix ha insistit en el fet que un Barça fort patrimonialment és sempre la millor garantia per a la seva independència. En aquest sentit, ha volgut deixar molt clar que totes les decisions pel que fa a inversions patrimonials del Club es duen a terme tenint en compte tres prioritats principals: “Que tinguin repercussió en l’esport, també en els socis, i que produeixin un rendiment econòmic”. L’explicació del directiu blaugrana ha inclòs quatre localitzacions: les Corts, la Ciutat Esportiva, Can Rigal i Viladecans.

Centrant-se de ple en la localització de les Corts, Moix ha explicat quina és la situació actual de la construcció del nou Palau. “És el més urgent. S’està treballant la viabilitat d’aquest nou Palau”, ha explicat. En aquesta línia, i després de confirmar la previsió que el nou Palau s’ubiqui en els terrenys del futur Espai Barça, el directiu ha confirmat que el cost podria ser d’uns 75 milions d’euros: “Hem de garantir que sigui sostenible. S’hauria de finançar amb recursos externs”.

En aquest sentit, és important ressaltar que, tal com ha indicat Moix, la finalització del projecte del nou Palau seria el punt de partida per a l’inici de bona part dels elements que han de conformar el nou Espai Barça, que englobarà l’illa de l’Estadi (Camp Nou) i Palau, i l’illa del Miniestadi.

Després d’apuntar que des de l’Entitat es preveu tenir les conclusions del pla de viabilitat a finals del 2011 o principis del 2012, Moix ha explicat que el Club està en contacte amb l’Eurolliga, amb la qual ha adquirit el compromís de tenir-los informats de l’evolució del projecte.

La remodelació del Camp Nou

2011-09-06_MOIX_02.JPGD’altra banda, i sobre la remodelació prevista per al Camp Nou, Moix ha plantejat l'opció d’una ampliació de l’aforament que seria d’un màxim de 10.000 seients, que es correspondria amb la zona de Tribuna: “La possibilitat d’ampliació seria de 10.000 seients. Hem de valorar si té sentit o no fer-ho”. I ha afegit: “Decidirem si té sentit o no en funció de la demanda, del cost de la inversió i de les apetències del mercat”.

Per a la remodelació del Camp Nou, un punt bàsic serà “repensar les circulacions verticals per millorar l’operativa de la instal·lació i crear nous espais”. Uns nous espais que es traduirien, principalment, “en noves zones dedicades a la restauració i per a les noves llotges”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana