Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


16 títols i 16 anys sent reis d’Europa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.06.2011 11:59

16 títols i 16 anys sent reis d’Europa

Jordi Clos


El número 16 és el denominador comú entre la temporada amb més títols de la història del Barça i la seva hegemonia en l’àmbit continental.


16 títols i 16 anys sent reis d’Europa

Tres títols en futbol, quatre en bàsquet, tres en handbol, quatre en futbol sala i dos en hoquei patins. Són els setze campionats dels equips professionals del Barça aquesta temporada, l’any més fructífer en els prop de 112 de vida de l’Entitat . Supera en un els quinze que va assolir en el curs anterior.

A més, els quatre campionats de Lliga (futbol, bàsquet, handbol i futbol sala) i els dos d’Europa (futbol i handbol) impliquen un salt qualitatiu en els triomfs.

Doblets europeus

Imagencopaeuropa.jpgCuriosament, la temporada dels 16 títols coincideix amb el setzè any consecutiu en què un equip professional del FC Barcelona s’ha proclamat campió d’Europa. Des de la victòria de la secció d’handbol del 1996 fins al doblet de Champions d’enguany del futbol i de nou l’handbol, mai ha faltat un èxit continental blaugrana.

Al llarg d’aquests setze anys hi ha hagut quatre doblets europeus més: 1996/97 (handbol i hoquei patins), 1999/00 (handbol i hoquei patins), 2004/05 (handbol i hoquei patins) i 2009/10 (bàsquet i hoquei patins).

El d’hoquei patins és l’equip professional que més copes d’Europa ha alçat en els 16 anys: nou. El de futbol ha contribuït a la supremacia culer amb tres Champions, el d’handbol amb set més i el de bàsquet ho ha fet amb dues Eurolligues.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana