Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a la Supercopa, dijous


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.06.2011 00:00

A partir de dijous, entrades per a la Supercopa

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona podran demanar les seves localitats per a la final de la Supercopa d’Europa que es disputarà a Mònaco, a partir d’aquest dijous 30 de juny, a les 10 h del matí i fins al 5 de juliol a les 19 h.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

El Club disposa de 5.500 entrades per a aquest compromís. Així, el 85% d’aquestes entrades es destinaran als socis i penyes del Club; és a dir, 4.675. D’aquestes 4,67%, 3.740 seran per als socis i 935 per a les penyes. La resta d’entrades, 825, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.

Cal recordar que el procés de sol•licitud de localitats per a la final de la Supercopa d’Europa, que disputaran el FC Barcelona i el FC Porto el pròxim 26 d’agost a les 20.45 hores a l’Stade Louis II de Mònaco, és exclusiu per als socis del Club. El preu d’aquestes localitats va dels 30 als 130 euros.

Sorteig el 6 de juliol

En cas que hi hagi més sol•licituds que entrades disponibles, el dia 6 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. A partir d’aquesta data, el 6 i 7 de juliol, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades que serà de l’11 al 15 de juliol.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana