Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Visita institucional a la Fundació Casa Grande


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.06.2011 10:51

Visita a la Fundació Casa Grande

www.fcbarcelona.cat


El patró Enric Roca ha estat l’encarregat de representar la Fundació FC Barcelona en una visita institucional, realitzada aquest mes de juny, al Brasil, a la seu de la Fundació Casa Grande. Ambues entitats han signat un conveni de col·laboració.


Foto de família amb els beneficiaris de la Fundació Casa Grande. Foto: Fundació Casa Grande
Foto de família amb els beneficiaris de la Fundació Casa Grande. Foto: Fundació Casa Grande

       
El mes d’abril, diversos beneficiaris i educadors de la Fundació Casa Grande del Brasil van fer una estada al XICS Carmel per conèixer de prop el model de treball que la Fundació aplica en aquests centres i per participar en les activitats que s’hi desenvolupen.
 
IMG_0122.JPGAra, aquest mes de juny, en representació de la Fundació FC Barcelona, el patró Enric Roca ha realitzat una visita institucional a la seu d’aquesta fundació brasilera situada a la localitat de Nova Olinda. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració que ha permès l’intercanvi de models de treball i ha facilitat que la Fundació Casa Grande conegui la metodologia de foment de valors a través de l’esport que impulsa la Fundació FC Barcelona.
 
Foment de programes culturals
 
Roca ha visitat les instal·lacions d’aquesta fundació, que té com a missió principal el foment de l’educació entre els nens i joves de la zona i que desenvolupa diversos programes culturals, entre els quals, tallers de música, arts escèniques i comunicació. Durant l’estada del representant de la Fundació s’ha celebrat el Torneig Copa Barcelona de Futbol Infantil i una Mostra Musical Iberoamericana, amb la participació de diversos artistes pertanyents a la cultura hispanoamericana, entre ells, Manu Chao.
 
“La visita ha estat molt positiva i demostra que el model d’aquesta fundació brasilera és exportable a altres zones. Ofereixen un servei molt complet a tota la comunitat”, ha declarat Roca.
 

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana