Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Novetats als patrocinadors de seccions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.06.2011 14:07

Novetats als patrocinadors de seccions

Meritxell Infante


Toni Freixa també ha anunciat canvis en els patrocinadors de les seccions. El Regal Barça passa a denominar-se Barça Regal i l’equip d’handbol tindrà com a patrocinador principal Intersport. També s’ha aprovat el Consell del Palau.


L'equip de bàsquet es dirà Barça Regal. (Foto: Arxiu FCB)
L'equip de bàsquet es dirà Barça Regal. (Foto: Arxiu FCB)

En la roda de premsa el portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha anunciat els acords aprovats pel que fa a les seccions. A més d’anunciar el fitxatge de Chuck Eidson per a l’equip de bàsquet, Freixa ha avançat novetats pel que fa als patrocinadors de les seccions i al Consell del Palau.

De Regal Barça a Barça Regal

L’equip de bàsquet canviarà el seu nom de cara a la nova temporada. El Club va sol•licitar al patrocinador principal de la secció, Regal, un canvi d’ordre en la denominació de l’equip i a partir d’ara és dirà Barça Regal, amb el nom del Club al davant. Freixa ha agraït la bona predisposició del patrocinador per acceptar aquest canvi.

De Barça Borges a Barça Intersport

Pel que fa a l’handbol, la secció canvia de patrocinador principal. Intersport serà el nou espònsor de l’equip, que es dirà Barça Intersport, i l’acord és per a les dues properes temporades amb opció a una tercera. També renova com a patrocinador oficial de la secció Llet Nostra, que amplia el seu compromís un any més amb opció a un altre.

El Consell del Palau, endavant

La Junta Directiva ha ratificat i ha aprovat el reglament del Consell del Palau, un òrgan col•legiat integrat pels grups d’animació del Palau i per representants de cadascuna de les seccions que hi juguen gestionat per Manolo Flores i que regula les accions d’animació pacífica del Palau. Aquest és un projecte del qual ja s’havia informat amb anterioritat i en la reunió de dimarts se’n va fer oficial i se’n va aprovar el reglament.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana