Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mònaco: entrades a partir del dia 30


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.06.2011 11:47

Entrades per a la Supercopa d’Europa, a partir de dijous 30

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona podran demanar les seves localitats per a la final de la Supercopa d’Europa que es disputarà a Mònaco, a partir d’aquest dijous 30 de juny, a les 10 h del matí i fins al 5 de juliol a les 19 h.


L'afició del Barça, a Mònaco, l'estiu del 2009. Fotos: Arxiu FCB
L'afició del Barça, a Mònaco, l'estiu del 2009. Fotos: Arxiu FCB

El club disposa de 5.500 entrades per a aquest compromís tal com ha informat aquest dimecres el portaveu i secretari de la Junta, Toni Freixa. Així, el 85% d’aquestes entrades es destinaran als socis i penyes del Club; és a dir, 4.675. D’aquestes 4.67%, 3.740 seran per als socis i 935 per a les penyes. La resta d’entrades, 825, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

IMG_0666.jpgCom en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.

Cal recordar que el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Supercopa d’Europa, que disputaran el FC Barcelona i el FC Porto el pròxim 26 d’agost a les 20.45 hores a l’Stade Louis II de Mònaco, és exclusiu per als socis del Club. El preu d’aquestes localitats va dels 30 als 130 euros.

Sorteig el 6 de juliol

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 6 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. A partir d’aquesta data, el 6 i 7 de juliol, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades que serà de l’11 al 15 de juliol.

Compromís ferm

Com ja es va fent habitualment, en el procés d’inscripció i compra de les entrades per als partits amb possible sorteig, es considera la inscripció una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per aquest motiu, en el moment de fer la inscripció es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que sigui assignada l’entrada, es carregarà de manera automàtica l’import mínim de 30 euros.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana