Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“De Wembley a Wembley”, a la Revista Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.06.2011 10:45

“De Wembley a Wembley”, a la Revista Barça

www.fcbarcelona.cat


La quarta Champions, els valors del Barça, i la història d’amor entre Wembley i el club blaugrana, són els protagonistes del número de juny-juliol de la Revista Barça.


Abidal i Wembley, protagonistes de la Revista Barça.
Abidal i Wembley, protagonistes de la Revista Barça.

Una portada històrica
La portada de la Revista està dedicada a una fotografia que marcarà la història del FC Barcelona: el moment en què Abidal, recuperat d’un càncer de fetge, aixecava la quarta Champions del Barça, després que Carles Puyol li cedís el braçalet de capità.
Després de 19 anys, el Barça ha tancat un cercle a Europa que va començar i acabar a l’estadi de Wembley el 28 de maig passat. Aquesta seqüència històrica que manté una mateixa essència de futbol, és el que repassa la Revista Barça d’aquest mes de juny i juliol.

A través d’aquesta publicació, coneixerem els canvis que es van produir, primer, en un Barça primerenc a Europa, i sota les ordres de Cruyff, i, després, en un altre Barça, que sota les ordres de Guardiola ha aixecat la seva quarta Champions i s’ha acostumat a saborejar l’èxit en els últims anys convertint-se en l’equip que més Copes d’Europa té, tres, en tot el segle XXI. En aquest sentit, destaca el gran joc que aquest equip va desplegar sobre la gespa de Wembley, i que va nèixer en el mateix estadi fa 19 anys amb una mateixa manera de veure el futbol.

Aquest exemplar també permet conèixer les opinions sobre la final del 28 de maig dels diferents membres del Dream Team, com Zubizarreta, Bakero, Stòitxkov, Laudrup o Koeman, l’heroi blaugrana de la primera Copa d’Europa.

Els valors d’un gran equip

La Revista ens ofereix una galeria fotogràfica de l’equip de Guardiola durant tota la Lliga que representa els diferents valors que té aquest equip i els seus jugadors, i que formen part de la filosofia que té el Barça.

Un repàs a la gira 2011

La publicació també ens ofereix tota la informació de la propera gira que el FC Barcelona farà pels Estats Units durant 10 dies, i els tres partits que jugarà per les diferents ciutats de la Costa Est del continent americà.

Altres continguts destacables 

Un repàs exhaustiu als èxits d’aquesta temporada de les seccions d’handbol, futbol sala, i hoquei, una visió més propera sobre la seva tasca com a comunicador del Club del directiu i portaveu de la Junta, Toni Freixa, o una divertida conversa amb el dibuixant còmic Òscar Nebreda són alguns del continguts que completen el número 51 de la Revista.

+ Fes clic aquí per descarregar-te la REVISTA BARÇA del mes de juny (pdf)

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana