Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell: “Esperem que imperi el seny"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.06.2011 14:18

Rosell: “Esperem que imperi el seny en totes les institucions”

Anna Segura


En la compareixença davant dels mitjans, el president del FC Barcelona ha explicat que ha esperat respondre a les acusacions rebudes durant tota la temporada per “responsabilitat social i esportiva”.


La compareixença de Sandro Rosell a la Sala París. Fotos: Miguel Ruiz (FCB)
La compareixença de Sandro Rosell a la Sala París. Fotos: Miguel Ruiz (FCB)

La demanda a la COPE
“Hi ha dues maneres d’actuar”, ha comentat el president del FC Barcelona a l’hora d’afrontar les calúmnies rebudes. “Hem actuat amb fets, amb la denúncia a la COPE i la demanda UEFA, i amb paraules”. En el cas de la denúncia a la COPE, Rosell ha explicat: “Estem seguint el curs de la demanda. La COPE ha posat accions per retardar la nostra intervenció legal. Ha posat pals a les rodes perquè la bicicleta avanci a poc a poc, però la bicicleta avança”.
Després de la declaració institucional del FC Barcelona llegida pel president del Club, Sandro Rosell ha respost a les preguntes pel que fa a les acusacions que ha rebut el primer equip al llarg d’aquest curs. El màxim mandatari de l’entitat blaugrana ha apuntat que si no ha parlat abans d’aquests temes és perquè “hem esperat per responsabilitat social”.

“Hem fet el correcte”


I és que un dels objectius d’aquesta Junta Directiva era no interrompre la marxa de qualsevol equip del Club en la conquesta dels diferents títols en joc. Per això no ha estat fins aquest dijous que el president del Barça no ha parlat. “Qualsevol cosa que sortís del guió podia afectar la nostra marxa esportiva”, ha dit Rosell, que ha apuntat: “Els fets han demostrat que hem actuat bé. Fer avui la declaració ha estat el correcte”.

Relacions amb el Reial Madrid

2011-06-16_ROSELL_02.JPGSandro Rosell espera que cap de les acusacions que hi ha hagut aquest any en contra del FC Barcelona es tornin a repetir, ja que podria suposar el trencament definitiu de les relacions institucionals amb el Reial Madrid. Amb tot, el president ha apuntat que “no hi ha res que no es pugui arreglar a la vida”, i per tant preveu que amb el temps les relacions amb el club blanc “s’acostaran i es milloraran”. “Dins dels valors que té el Barça està la qualitat humana i aquesta sempre dóna una segona oportunitat. I nosaltres volem donar una segona oportunitat”, ha afegit.

Quant al president del Reial Madrid, Florentino Pérez, Rosell no creu que hagi estat el principal responsable de la situació generada, ja que “ell s’hi ha vist arrossegat”, però no oblida que “no deixa de ser el màxim responsable de la seva entitat”.

“Esperem que imperi el seny”

El president del Barça espera que a partir d’ara “el seny imperi en tots els sentits i en totes les institucions”. Sandro Rosell ha reconegut que el que ha viscut aquest any l’ha fet sentir “incòmode”, ja que “som gent de l’esport i a l’esport pots guanyar o perdre però sempre dins de les quatre línies”. Però la seva obligació “és explicar el que ha passat” i espera “que no torni a succeir”. “I si serveix perquè no torni a passar haurem aconseguit l’objectiu”, ha conclòs.

Al costat de Guardiola

Preguntat per com va viure les declaracions del tècnic del Madrid José Mourinho en les quals posava en dubte les maneres en què el FC Barcelona ha guanyat títols, Sandro Rosell ha explicat que “si un alt executiu o empleat del Barça fes el que ha fet Mourinho, seria advertit”. El president s’ha mostrat conforme amb les paraules de Guardiola en la roda de premsa prèvia a l’anada de les semifinals de la Champions contra el Madrid i ha defensat per què no va sortir a parlar en aquell moment. “Cadascú té la seva àrea d’actuació i nosaltres actuem ara institucionalment. En aquell moment el Pep va actuar d’entrenador a entrenador”.

A més, Rosell ha negat que hagin deixat desprotegit l’entrenador del primer equip de futbol. “El Barça sempre ha estat al darrere. Fem més del que parlem i hem fet molt”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana