Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El llibre de graciespep.cat, al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.06.2011 10:30

El llibre de graciespep.cat, al Museu

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts, es va col·locar, en una de les vitrines del Museu, el llibre d’edició limitada impulsat des de graciespep.cat i que recopila gairebé mil missatges d’agraïment a Pep Guardiola.


Foto: Àlex Caparrós / FCB
Foto: Àlex Caparrós / FCB

Guardiola ja té el seu llibre
Guardiola va rebre, el dia de Sant Jordi, un exemplar d’aquest llibre de mans dels impulsors de la iniciativa, que el tècnic va valorar molt positivament.

Quan el Barça va quedar eliminat de la Champions, a la semifinal, la temporada 2009/10, tres joves barcelonistes, en Gerard Pijoan, en Pep Reyes i en Guillem Casas, van decidir que Pep Guardiola es mereixia un agraïment per tot el que havia donat fins aquell moment al Barça. I ho van fer a través de la xarxa, creant el web www.graciespep.cat, que va veure la llum el mes de juliol del 2010, amb l’objectiu que tothom pogués deixar el seu missatge d’agraïment al tècnic del primer equip.
 
Del món virtual a l’‘off line’
 
2011-06-09_ENTREGA_LIBRO_GRACIES_PEP_MUSEU_FCB_001.jpgNou mesos després, amb gairebé mil missatges rebuts en més de deu idiomes, van publicar un llibre d’edició limitada –només 21 exemplars– i costejat pels mateixos impulsors de la iniciativa. Aquest dimarts un d’aquests exemplars es va dipositar a una de les vitrines del Museu. El directiu responsable de l’Àrea de Noves Tecnologies, Dídac Lee, va rebre els creadors del projecte, juntament amb el director del Museu, Jordi Penas. “És el primer cop que, en clau Barça, una iniciativa del món virtual es materialitza en un objecte del món ‘off line’. És un projecte de col·laboració que té una gran feina al darrere”, va assegurar Lee.
 
“Un honor” ser al Museu
 
El disseny del llibre el va realitzar, desinteressadament, l’empresa Zoo Studio; el projecte va rebre el suport de diversos mitjans de comunicació i va tenir en les xarxes socials el seu principal mitjà de difusió. Ara, als seus responsables se’ls posa “la pell de gallina” en veure’l al Museu, i consideren “un honor” tenir la seva obra en aquest espai.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana