Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner valora les mesures socials


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.06.2011 14:03

Cardoner valora les mesures socials

El vicepresident de l’Àrea Social vol reforçar l’ús del Seient Lliure per pal·liar el desequilibri entre seients i socis. La Grada d’Animació no incrementarà el nombre d’abonats.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Balanç de la regulació de socis
Una de les mesures més importants que ha pres la Junta aquesta temporada ha estat el nou procés d’admissió de socis. Així, la directiva apunta que era una decisió necessària. “La vam regular perquè s’havia arribat a un límit no pel nombre de socis, sinó pel de baixes, que era de 15.000 anuals. Ser soci era una compra per impuls i el que volem és que els socis ho siguin per convenciment”.
El màxim responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, va ser aquest dilluns al programa ‘ADN’ de Barça TV, on va analitzar i va explicar el perquè de les darreres mesures preses per la Junta. Entre d’altres, la creació de la Grada d’Animació, les polítiques per promoure el Seient Lliure i el canvi en els abonaments al Palau per a la temporada vinent.

“Els 1.400 aficionats de la Grada d’Animació compraran l’entrada al doble del preu que els costa als abonats”, va assenyalar el vicepresident. Amb la creació d’aquest grup, el Club vol promoure un Camp Nou més ple i “sorollós”. Així, la primera graderia del Gol Nord estarà ocupada pels membres d’aquesta Grada d’Animació. Això comportarà una reubicació dels abonats que actualment ocupen aquesta posició a l’Estadi. “No incrementarem el nombre d’abonaments en perjudici de cap soci. Només reubicarem aquests socis a millors localitats. Esperem que la Grada d’Animació no sigui un focus aïllat de suport”, va subratllar Cardoner.

Cap seient buit

Un altre dels temes centrals del programa –dedicat al balanç de l’Àrea Social– va ser el Seient Lliure. “Les xifres d’assistència d’aquesta temporada són bones per l’espectacular joc de l’equip i també el ritme d’alliberacions amb una mitjana de 16.000. Però creiem que podem superar aquest sostre”, va justificar Cardoner. El vicepresident va voler posar èmfasi en el fet que cal inculcar l’ús del sistema d’alliberacions per tal de fer un “exercici de solidaritat” amb els socis no abonats que volen assistir a l’Estadi.

Cardoner va apuntar algunes de les possibles causes de les fluctuacions d’assistència a l’Estadi. “Els horaris sempre perjudiquen però en el partit contra el Ceuta, per exemple, hi havia mitja grada buida i cap entrada disponible. Els abonats no van alliberar perquè com que l’ingrés és en funció del valor de l’entrada, el benefici era mínim. El nostre entrenador ens ha ensenyat que no hi ha partits fàcils i els aficionats hem d’entendre que el valor d’una cosa no ha de tenir necessàriament relació amb el seu preu. Veure aquest Barça no té preu”.

Per a la sostenibilitat del Club

Sobre decisions com l’augment dels abonaments de pàrquing del Camp Nou o que el partit de la Supercopa no estigui inclòs al carnet, Cardoner també es va pronunciar. “Ens agradaria que els socis entenguessin la situació del Club. Ens hem trobat amb un Barça altament endeutat, de 600 milions, i la necessitat de revisar el model de creixement i sostenibilitat del Club. Hem d’adoptar petits mesures per retornar la salut econòmica i financera, una salut inversament proporcional a l’esportiva”.


“Els interessats hi aniran”

Pel que fa al canvi de política d’abonaments al Palau amb abonaments específics oberts al públic en general per a l’handbol, l’hoquei i el futbol sala, Cardoner es va mostrar satisfet: “Ara serà possible abonar-se específicament a cada esport i, per tant, qui estigui interessat hi podrà anar. Cal deixar clar també que el soci continuarà tenint accés gratuït però en el cas dels abonats del bàsquet, no tindran el mateix seient en els altres esports”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana