Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Foment de la prevenció del càncer de pell


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.06.2011 13:36

La Fundació fomenta la prevenció del càncer de pell

www.fcbarcelona.cat


La Fundació ha facilitat que el bus de diagnòstic precoç del càncer de pell de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia s’instal·li durant tot aquest dimarts a l’esplanada del Camp Nou per fer revisions gratuïtes.


Membres de la Fundació FCB i de l'AEDV, davant de l'autobús de diagnòstic precoç. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Membres de la Fundació FCB i de l'AEDV, davant de l'autobús de diagnòstic precoç. Foto: Àlex Caparrós / FCB

       
Aquest dimarts la Fundació FC Barcelona ha facilitat l’entrada a les instal·lacions del Club al bus de prevenció del càncer de pell impulsat per l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia, una iniciativa emmarcada en la campanya “Euromelanoma”, a través de la qual es fomenta la prevenció del càncer de pell. “Tots tenim alguna cosa a la pell; afortunadament, la immensa majoria de vegades no és greu però la prevenció és molt important”, ha assegurat la dermatòloga i alhora vicepresidenta del Patronat de la Fundació FC Barcelona, Lola Bou.
 
Consulta gratuïta per a tothom
 
2011-06-07_AUTOBUS_PREVENCION_CANCER_DE_PIEL_CAMP_NOU_002.jpgTothom està convidat a passar-hi i fer-se una prova dermatològica gratuïta. Un equip de metges hi és de 10.00 h del matí a 18.00 h de la tarda a l’esplanada de tribuna del Camp Nou per atendre i fer recomanacions als pacients. La consulta, que no dura més d’uns 10 minuts, consta d’un petit test en què s’avaluen els riscos dermatològics del pacient i després, en cas que el preocupi alguna de les seves pigmentacions, un dermatòleg l’atén i li fa les recomanacions oportunes.
 
Projecte itinerant per 12 ciutats
 
Segons Ramon Pont, directiu responsable de la Fundació, “aquest projecte ajuda a mentalitzar sobre la importància de la prevenció en els temes dermatològics”. Amb aquesta iniciativa la Fundació fa una crida a la prevenció del càncer de pell, a través d’aquest projecte de visita itinerant que recorrerà 12 ciutats de l’Estat espanyol durant tot el mes de juny.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana