Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Xerrada informativa contra el tabaquisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2011 14:12

Xerrada contra el tabaquisme als treballadors del FC Barcelona

www.fcbarcelona.cat


El Servei de Prevenció de Riscos Laborals del FC Barcelona i la Mútua Egarsat, amb la col·laboració del Servei Mèdic del Club i el Departament de Recursos Humans, han organitzat una xerrada informativa per a la prevenció i lluita contra el tabaquisme


Un moment de la xerrada informativa a la Sala París. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Un moment de la xerrada informativa a la Sala París. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Emmarcada dins ‘Un Camp Nou sense fum’
La xerrada s’emmarca dins la campanya impulsada pel FC Barcelona, amb el lema ‘Un Camp Nou sense fum’, que vol recomanar i conscienciar els socis i aficionats del Barça perquè no fumin a l’Estadi. Aquesta campanya del FC Barcelona està en línia amb el que ja passa en altres països europeus. A la Gran Bretanya, la llei de l’any 2007 veta el tabac en els espais tancats i considera que és espai tancat qualsevol recinte tancat almenys en un 50%. El Club vol que el col·lectiu de treballadors sigui el primer a donar exemple.
L’objectiu de la xerrada, adreçada tant als fumadors com als no fumadors, era informar el col·lectiu de treballadors del FC Barcelona de la prevenció, dels riscos del consum del tabac i de les possibilitats de deshabituació de les persones que en consumeixen.

‘El fum és fatal’

Sota el lema ‘El fum és fatal’, una representació de treballadors del FC Barcelona ha escoltat atentament les explicacions dels experts en la matèria, els quals han destacat que, quan s’inhala el fum del tabac en espais tancats, sigui en l’àmbit que sigui, els no fumadors respiren fins a 4.000 substàncies químiques en contra de la seva voluntat.

Recomanacions per als fumadors

La xerrada s’ha adreçat tant als fumadors com als no fumadors. Pel que fa als primers, se’ls ha recomanat evitar fumar en espais tancats i que abans d’encendre una cigarreta s’assegurin de ser en una zona on es permet fumar i que el fum no afectarà els altres, especialment als infants o gestants.

Recomanacions per als no fumadors

Pel que fa als treballadors no fumadors, se’ls ha animat a fer valer el dret de respirar un aire net, sense fum ambiental de tabac. Alhora se’ls ha demanat ajuda per promoure els espais lliures de fum, incidint en aquells llocs on la regulació no acaba de ser efectiva o no es pot aplicar.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana