Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mesures per a les seccions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.06.2011 14:20

Mesures per a les seccions

www.fcbarcelona.cat


El portaveu de la Junta, Toni Freixa, ha explicat diverses mesures que es posaran en marxa, la temporada que ve, per fomentar l’assistència al Palau i per garantir la sostenibilitat econòmica del Club.


El club ha pres diverses mesures vinculades amb les seccions
El club ha pres diverses mesures vinculades amb les seccions

Desvinculació de Pujalte i Paüls
Una de les altres decisions que va prendre la Junta va ser la desvinculació contractual de Ferran Pujalte, com entrenador del FC Barcelona Sorli Discau, i Quim Paüls, com a secretari tècnic de la secció.
Amb l’objectiu de fomentar l’assistència al Palau Blaugrana, Freixa ha explicat que desapareixerà l’abonament global al Palau, que incloïa la possibilitat de veure totes les disciplines esportives (bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala) amb un sol carnet. Es manté l’abonament del bàsquet, on continuarà sent imprescindible la condició de soci per accedir-hi, però que no donarà dret a veure els altres esports del Palau.

Pel que fa a les altres disciplines esportives del Palau es crea la fórmula dels “amics de l’handbol”, “amics de l’hoquei patins” i “amics del futbol sala”, abonaments específics per a cadascuna de les seccions. Per adquirir aquests abonaments d’aquestes tres seccions no és imprescindible ser soci del FC Barcelona.

Mesures de sostenibilitat

2010-09-25_FCB_BORGES_-_RHEIN_NECKAR_LOWEN_003.jpgAtesa la situació econòmica que viu el Club, la Junta Directiva també ha acordat reduir cada any un 1% del pressupost destinat a les seccions del Club durant els propers cinc anys. Actualment, la despesa de les seccions suposa un 10% del total del pressupost del Club; la temporada que ve la xifra serà del 9% i, any rere any, s’anirà reduint fins arribat al 5%.

Canvis a les seccions no professionals

En aquesta mateixa línia de restricció pressupostària, la Junta Directiva ha pres l’acord de suprimir la secció de beisbol. “Hem fet una avaluació sobre l’interès de la massa de socis sobre el beisbol i és extremadament baix. Hem entès que era necessari per la viabilitat i sostenibilitat del club perquè mai ha arrelat d’una manera important societat catalana”, ha raonat Ramon Cierco, directiu responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona.

A més, la resta de seccions no professionals limitaran a Catalunya l’àmbit de les seves competicions.

2010-07-10_FCB_BEISBOL_-_SANT_BOI_007.jpgAquesta decisió de competir en les competicions catalanes es basa en la voluntat de seguir promocionant els diferents esports i en ponderar la catalanitat del club. El Club iniciarà converses amb les diferents federacions dels esport no professionals per concretar aquesta decisió.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana