Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Accions per un Camp Nou ple i sorollós


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.06.2011 12:15

Toni Freixa anuncia mesures per omplir l’Estadi i aconseguir més animació

Vanessa Forns


Toni Freixa ha explicat una sèrie de mesures que es faran efectives a partir de la temporada vinent i que tenen com a objectiu aconseguir un Camp Nou encara més ple i amb un més gran potencial d’animació.


Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

Canvi de la gespa de l’Estadi
Toni Freixa ha anunciat que la gespa del Camp Nou es canviarà entre el 25 i el 31 de juliol. “Ha estat una petició dels serveis tècnics”, ha explicat Freixa.
El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa per explicar els diferents acords als quals es va arribar al llarg de la reunió que va tenir lloc dimarts. Entre aquests, destaquen una sèrie de mesures que, segons ha explicat, persegueixen que a partir de la temporada vinent el Camp Nou presenti el millor aspecte possible pel que fa a assistència. “Aquest curs l’assistència ha estat molt bona, però encara podem aconseguir l’excel•lència”, ha apuntat.

Primer de tot, Toni Freixa ha anunciat una sèrie de mesures entre els socis abonats segons el nombre de partits en què fan servir el Seient Lliure o no. En aquest sentit, s’ha referit a tres grups de socis abonats.

1) Socis que assisteixen o alliberen els seus seients tots els partits. En formen part uns 25.000 socis. Per a tots ells, el Club té pensat un paquet d’avantatges per premiar-los.
2) Socis que no alliberen mai i que assisteixen al camp entre el 25 i el 75% dels partits. En aquest cas s’estaria parlant d’un grup d’uns 20.000 socis. En aquest cas, se’ls facilitaran una sèrie de mesures per facilitar-los l’ús del Seient Lliure.
3) Grup d’uns 2.500 socis que no alliberen mai i que assisteixen a menys de cinc partits en tot l’any. A tots ells se’ls adreçarà una carta on, de manera sempre voluntària, se’ls convidarà a prendre part de l’anomenat Seient Lliure invertit. En aquest cas, l’abonat haurà de comunicar al Club i amb 72 hores d’antelació als partits si farà ús del seu seient. En cas contrari, estarà a disposició del Club.

Creació d’una grada d’animació

Una altra de les mesures adoptades és la creació d’una Grada d’Animació, ja de cara a la pròxima temporada, que estarà ubicada a la primera graderia del Gol Nord i que constarà de 1.400 localitats. En aquest sentit, és important ressaltar que els abonats que actualment ocupin aquestes localitats tindran la possibilitat de ser reubicats a una zona millor de l’estadi. Per formar part d’aquesta grada d’animació és imprescindible formar part d’una associació que, entre d’altres coses, gestionarà l’accés a cada partit entre les 4.000 persones que en formaran part.

Els membres d’aquesta associació tindran un 50% de descompte en el preu de les entrades. Per formar part d’aquesta grada d’animació, caldrà fer una inscripció a través del lloc web de l’associació. La llista de persones que en formin part estarà controlat pels Mossos d’Esquadra; a més, l’accés a la grada jove estarà regulat per empremtes dactilars. El compromís de la Junta pel que fa a la tolerància zero amb la violència es manté inalterable, ha dit Freixa.

El preu dels pàrquings

Pel que fa als abonaments dels aparcaments del Camp Nou, el secretari i portaveu de la Junta Directiva ha apuntat que hi haurà una reordenació d’aquests, que s’adequaran als preus de mercat i augmentaran un 50%.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana