Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Unescocat premia la Fundació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.01.2011 20:48

Unescocat premia la Fundació

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha rebut aquest dilluns el Premi Internacional Unescocat per “les seves aliances pioneres amb organismes internacionals”. Ramon Pont, vicepresident del Patronat, ha recollit el guardó, entregat a Barcelona.


El centre d’UNESCO a Catalunya, Unescocat, ha entregat aquest dilluns a la Fundació FC Barcelona el II Premi Internacional Unescocat en reconeixement, segons ha informat aquesta entitat, “a la seva adhesió als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de les Nacions Unides i les seves aliances pioneres amb organismes internacionals com l'Unicef, la UNESCO i l'ACNUR, encaminades a lluitar contra la pobresa extrema i les malalties que afecten els més vulnerables, a promoure l'educació universal i la igualtat de gènere, a combatre el racisme i defensar a través de l'esport els valors del civisme, les llibertats i la democràcia que la institució blaugrana sempre ha fet seus." 
"Projectar els valors del Barça"

2011-01-31_ENTREGA_2N_PREMI_INTERNACIONAL_UNESCOCAT_011.jpgEl guardó s’ha entregat en un acte celebrat a la seu del Centre UNESCO de Catalunya, a Barcelona, i l’ha recollit Ramon Pont, vicepresident del Patronat de la Fundació i directiu del Club. En els seus agraïments Pont ha recordat que “el Barça ha aconseguit els seus èxits també gràcies als seus valors i des de la Fundació els hem de projectar a nivell mundial de manera entenedora”.

També han assitit a l’entrega els patrons: Lola Bou, Ramon Canela, Sergi González, Josep Maldonado, Marta R. de Llauder, Antoni Tombas i Ramon Palou, a més del director general de la Fundació Josep Cortada. El jurat d’aquests guardons està constituït per representants d’entitats catalanes dels àmbits de l’educació, la ciència, la cultura i la comunicació.
Ramon Pont amb Jordi Porta, president d'Unescocat, durant l'entrega del guardó. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Ramon Pont amb Jordi Porta, president d'Unescocat, durant l'entrega del guardó. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foment dels principis de la UNESCO
Aquests premis van néixer l’any 2009, coincidint amb el 25è aniversari del Centre UNESCO de Catalunya, i es concedeixen a persones o entitats catalanes que hagin contribuït decisivament a promoure els valors, principis i programes de la UNESCO vehiculats pel Centre UNESCO de Catalunya.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana