Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La nova Masia reconeixerà Oriol Tort


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.01.2011 16:05

La nova Masia reconeixerà Oriol Tort

www.fcbarcelona.cat


La Masia ha acollit una de les trobades periòdiques del conjunt de directius i col·laboradors del futbol base en els inicis de la Masia. El president Rosell ha anunciat que la nova residència es dirà "La Masia. Centre de formació Oriol Tort"


L’edifici emblema del futbol base blaugrana ha acollit un dinar d’antics dirigents i tutors del planter blaugrana, encapçalats per qui fou vicepresident del Club responsable del futbol base, Josep Mussons.

Amb el president Rosell i Pep Guardiola

2011-01-31_TROBADA_ESPERIT_DE_LA_MASIA_006.jpgEntre d’altres, s’han citat els exdirectius Josep Maria Miralles, Amador Bernabéu, Jesús Farga, Ferran Olivella, Carme Drópez, Josep M. Garcia-Maranges i Josep Maria Huguet. En aquest retrobament amb “l’esperit de la Masia” hi ha assistit el president del Barça, Sandro Rosell, el director esportiu del futbol professional, Andoni Zubizarreta, el tècnic Josep Guardiola i Guillermo Amor, director esportiu del futbol formatiu. Els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner i Javier Faus i el directiu del futbol formatiu, Jordi Mestre, han estat també en aquesta trobada, on ha estat convidat el fill d’Ángel Pedraza, Marc Pedraza, que ens va deixar el gener passat.

Un reconeixement a Tort en la Nova Masia

2011-01-31_TROBADA_ESPERIT_DE_LA_MASIA_003.jpgEn aquest dinar, Rosell ha anunciat que es proposarà a la Junta que la nova residència que s’està construint a la Ciutat Esportiva porti per nom 'La Masia. Centre de Formació Oriol Tort', “com a homenatge a la gent que va dur la part tècnica del nostre club”. Rosell també ha convocat els presents al dinar a la propera inauguració de la nova Masia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, prevista per a finals de la present temporada.

El president del Barça ha aprofitat per agrair els seus esforços a totes les persones vinculades a la Masia. “La memòria és bàsica per a l’esdevenir de la història. És important perquè, si no, no entendríem el que passa avui. És gràcies a aquesta gent que avui som on som”, ha subratllat.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Una 'play' per a la Masia
Els protagonistes d’aquest dinar van demanar als responsables de la Masia què els podien regalar i aquests van suggerir una Playstation. I així ha estat, una Playstation que ja poden gaudir els joves residents.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana