Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Masia, protagonista del nou espot d’Estrella Damm


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.01.2011 14:36

La Masia, protagonista del nou espot d’Estrella Damm

www.fcbarcelona.cat


Posar de manifest les coses bones que tenim a casa és l’objectiu del nou espot d’Estrella Damm. Amb Messi, Xavi, Iniesta i els jugadors formats a la Masia s’ha trobat l’exemple ideal per il·lustrar l’ànima de la marca patrocinadora del Club.


La Masia del FC Barcelona és un clar exemple que amb un bon cultiu es poden aconseguir els millors productes del món. Estrella Damm comparteix i defensa aquesta filosofia. L’espot ‘El que tenim’ rendeix homenatge a la Masia i a un model que ha conreat molts dels futbolistes que avui dia confeccionen el millor equip del món, el Barça.

Xavi, Messi i Iniesta i els tresors de Catalunya

Esportistes fets a casa, lluitadors, entregats, talentosos, atrevits i autèntics. Aquests atributs estan lligats a les figures dels tres millors futbolistes del món i protagonistes del nou espot publicitari d’Estrella Damm. Formats a la Masia, Xavi, Iniesta i Messi s’han convertit en els futbolistes de tots i en la millor representació del missatge i valors que el patrocinador del Club vol difondre en la campanya d’enguany: la importància de les coses de casa. Així, responent a la pregunta ‘Què tenim?’, s’enumeren les riqueses locals i la importància de valorar-los i mantenir-los. Entre aquests tresors autòctons destaquen els nou jugadors formats a la Masia i el seu tècnic, Pep Guardiola.

El Barça com a inspiració

Els valors, principis i maneres de fer del FC Barcelona s’han convertit en els últims anys en font d’inspiració de diferents marques comercials a l’hora de publicitar els seus productes. Estrella Damm n’és una clara mostra, ja que aquest és el tercer anunci que agafa el Barça de Guardiola com a protagonista i referent. ‘La feina ben feta’, el 2010, i ‘El contracte de Messi en un tovalló’, el 2009, són els predecessors de l’espot d’enguany.

Cartell compartit

L’actor català i guanyador d’un Premi Goya, Quim Gutiérrez, i el membres del grup català Els Amics de les Arts són els protagonistes d’un anunci que es va rodar al carrer Riera Baixa del Raval de Barcelona.
La Masia, protagonista del nou espot d’Estrella Damm

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El 2.0 arriba també a la publicitat
L’anunci d’enguany presenta una novetat destacada. I és que el 2.0 també ha arribat al món de la publicitat. Els aficionats podran compartir les seves impressions sobre l’anunci a Twitter a través de la hashtag #quetenim. Per primer cop, un espot de televisió incorpora una crida d’aquest tipus als consumidors.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana