Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Trobada d’antics dirigents del planter a La Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.01.2011 11:31

La Masia acull la trobada d’antics dirigents del planter

www.fcbarcelona.cat


La Masia del FC Barcelona obrirà les seves portes per acollir un dinar que reunirà els antics dirigents i tutors del planter blaugrana. Tots ells han aportat el seu gra de sorra perquè avui la Masia sigui un model d’èxit mundial.


Dilluns, la residència dels joves jugadors del futbol formatiu blaugrana, la Masia, acull la trobada organitzada per la “Colla dels esmorzars”, un grup d’excol·laboradors i exdirigents del futbol formatiu blaugrana que mantenen el contacte després de treballar junts en la creació i estructuració del funcionament de la Masia ara fa 30 anys.

El motiu de la trobada és la celebració dels èxits actuals de la Masia, en què aquells que en van formar part també en són partícips. D’entre els que hi assistiran, hi haurà Josep Mussons, Josep Maria Miralles, Amador Bernabéu o Carles Naval. Tots aquestes persones han treballat per un mateix model de futbol blaugrana que va començar el 1980, i que avui està representat en els èxits del FC Barcelona.

Rosell no hi faltarà

En aquesta trobada amb “esperit de la Masia”, també hi serà el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, i el directiu responsable del Futbol Formatiu, Jordi Mestre. El president Rosell tindrà unes paraules d’agraïment per a totes les persones que han construït aquest model de futbol que avui fa que sigui una marca pròpia d’èxit mundial.

La Masia del FC Barcelona. Foto: Arxiu FCB
La Masia del FC Barcelona. Foto: Arxiu FCB
10 anys organitzant trobades
Aquest conjunt d’excol·laboradors de la Masia han compartit diverses trobades en els darrers 10 anys per tal de mantenir l’esperit d'aquest lloc i l’amistat forjada en la tasca de la formació de joves talents blaugrana.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana