Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Hi haurà sorteig per a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.01.2011 13:12

Hi haurà sorteig per a Londres

www.fcbarcelona.cat


El nombre de sol·licituds ja supera el nombre d’entrades disponibles per als socis del Club. El sorteig es farà el proper dimecres, 2 de febrer.


En un dia, ja s’han superat les 2.035 entrades disponibles per als socis. Així, dimecres vinent hi haurà sorteig entre els socis inscrits davant de notari.

El sorteig serà dimecres a les 10.00 h del matí a la Sala París. El mateix 2 i 3 de febrer, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats. La recollida d’aquestes entrades seran els dies 7, 8 i 9 de febrer.

Peticions fins dilluns 31 de gener

Els socis tenen fins dilluns 31 de gener, a les set de la tarda, per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Club.

Cal recordar que el Club disposava de 2.035 entrades per als socis i 509 per a les penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, el Club ha posat a disposició el 85% de les entrades, una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors.

De les 2.035 entrades per als socis, 60 seran per als socis que viatgin amb l’expedició oficial.

Sol·licitud d’entrades

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una tarjeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l’import de l’entrada i se’n formalitzarà la compra.
En el cas de les peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una tarjeta bancària a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana