Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"6.000 espectadors seria una bona afluència"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.01.2011 12:55

Mestre: "6.000 espectadors seria una bona afluència"

www.fcbarcelona.cat


El Club aspira a aconseguir que 6.000 persones segueixin el filial al Miniestadi. Aquest és un dels objectius de la nova campanya amb Rexach, Luis Enrique i Guardiola com a protagonistes.


El directiu responsable del futbol formatiu, Jordi Mestre, ha destacat que els tres protagonistes de l’espot per promoure l’assistència al Miniestadi són un bon incentiu per seguir el Barça B. “La falca conjunta la trobo una idea fantàstica. Són els tres màxims prescriptors que podem tenir, són tres mites vivents i són el màxim reclam que podem trobar perquè vingui la gent”, ha explicat Mestre a Barça TV i www.fcbarcelona.cat

L’objectiu de l’Entitat és millorar la xifra d’assistència al Miniestadi, subratllant que el filial també pràctica un futbol vistós com el primer equip. “La finalitat és millorar l’assistència. El Miniestadi té ara mateix una assistència mitjana de 2.000 persones. És insuficient. Pel nivell de joc i per la categoria, hi hauria d’haver uns 6.000 espectadors. Amb 6.000 persones tindríem una bona afluència”, ha manifestat el directiu de futbol formatiu.

Veure ‘estil Barça’

Una altra de les targetes de presentació per anar a veure els homes de Luis Enrique és la seva progressió cap al primer equip. “Tradicionalment al Barça B se li diu filial, però també els jugadors del B estan un dia entrenant amb el primer equip i en qualsevol moment, aquests jugadors poden estar a Primera”, ha resumit Mestre.

2011-01-18_ENTRENO_05.JPGLes entrades al Mini per als socis són gratuïtes i, per als aficionats, el Club ofereix preus assequibles, així com també les màximes facilitats a les penyes i a altres col·lectius. “Volem potenciar no només els socis i les penyes, també ho estem fent amb escoles o equips que juguen a la Ciutat Esportiva… Hi estem posant tots els esforços”, reconeix el directiu.

Esforç assegurat

L’entrenador i protagonista de l’espot, Luis Enrique, apunta que els seus homes poden garantir lluita i sacrifici en tots els partits de la categoria de plata; un bon al·licient per als espectadors. “Només a priori, és més atractiu un partit de primera. Nosaltres sempre anirem pel partit, tornarem a proposar el mateix. No podem dir que guanyarem sempre, però que lluitarem sí. La nostra proposta és clara; la mateixa idea del Club. També és molt interessant veure els jugadors en la seva fase de formació”, ha explicat el tècnic del filial.
Foto: Jordi Mestre, a la llotja del Miniestadi.
Foto: Jordi Mestre, a la llotja del Miniestadi.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana