Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a Londres, a partir de dijous


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.01.2011 10:48

Sol·licitud d'entrades per a Londres, a partir de dijous

www.fcbarcelona.cat


Els socis que vulguin anar a Londres per assistir a l’Arsenal-Barça de vuitens de la Champions poden començar a demanar les entrades a partir del dia 27. El percentatge d’entrades disponibles per a socis i penyes s'ha augmentat fins al 85% del total.


Després de l’aturada de la Lliga de Campions durant el mes de gener, la màxima competició contintental tornarà a l’activitat a partir d’aquest febrer amb l’eliminatòria corresponent als vuitens de final, en què el FC Barcelona s’enfrontarà a l’Arsenal.

Dijous 27, a partir de les 10 h

Des del dijous 27 de gener, a les 10 hores, i fins al dilluns 31, a les 19 hores, estarà obert el procés de sol·licitud d’entrades per al partit d’anada (dimecres 16 de febrer a les 20.45 hores, a Londres). El procés és exclusiu per a socis del FC Barcelona.

Més entrades per als socis

2010-03-31_AFICION_07_copia.jpgCom a principal novetat, el Club posa a disposició dels socis el 85% de les entrades disponibles per al partit; això suposa una millora respecte a la temporada passada, en què es destinaven el 80%. Com és habitual, el 20% d’aquestes entrades es destinaran a les Penyes. Per tant, es vendran 2.040 entrades a socis i 510 entrades a penyes. De les 2.040 entrades destinades a socis, 60 es reservaran als socis que viatgin a Londres amb l’expedició oficial del Club.

Entrades a 60 euros

Per sol·licitar entrades per al partit de l’Emirates Stadium, caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci podrà fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 2 de febrer se sortejarien davant de notari entre els socis inscrits. El 2 i 3 de febrer, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i la recollida de localitats es farà els dies 7, 8 i 9 de febrer. El preu de les entrades serà de 60 euros. La inscripció es considerarà una intenció en ferm de la compra de l’entrada.
La temporada passada l'afició del Barça va omplir les grades de l'Emirates Stadium. Fotos: arxiu FCB.
La temporada passada l'afició del Barça va omplir les grades de l'Emirates Stadium. Fotos: arxiu FCB.
El procediment de cobrament
En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i se'n formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana