Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Arsenal, dijous entrades a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.01.2011 14:04

Barça-Arsenal, dijous entrades a la venda

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous 13 de gener, a les 10 h, s’obrirà el procés de venda d’entrades per al partit entre el FC Barcelona i l’Arsenal al Camp Nou. El procés de venda serà exclusiu per a socis sense abonament i la venda només es farà per internet.


El 8 de març a les 20.45 h es disputarà a l’estadi el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els socis sense abonament al Camp Nou podran comprar, a partir d’aquest dijous, les entrades disponibles per a aquest duel. Només ho podran fer per internet, al lloc web del Club, i també a ServiCaixa i Ticketmaster.

Dues localitats per carnet

Aquestes entrades són exclusives per als socis del FC Barcelona sense abonament a l’estadi, els quals podran adquirir un màxim de dues localitats per carnet (la primera, amb un 5% de descompte). Els canals de compra es tancaran quan s’exhaureixin les entrades que hi ha disponibles.

Segon període de compra

Abans del partit s’obrirà un nou període de venda d’entrades amb les entrades que provinguin de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure. La data d’aquest segon període es comunicarà més endavant i, com és habitual, no serà exclusiu per a socis sense abonament; també hi podran accedir la resta de socis i públic en general.
Barça-Arsenal, dijous entrades a la venda
Alerta amb els fraus
El FC Barcelona recomana no comprar entrades en canals que no siguin oficials. No es pot garantir que les entrades siguin vàlides i possiblement no es podrà accedir al recinte amb aquestes. A més hi ha risc de frau.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana