Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’espot de la Pilota d’Or


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.01.2011 12:21

L’espot de la Pilota d’Or

www.fcbarcelona.cat


Barça TV ha elaborat un anunci de la triple nominació per a la Pilota d’Or. Hi participen Iniesta, Xavi i Messi i gent del carrer que comparteixen valors amb els tres futbolistes. Un èxit col•lectiu.


Guanyi qui guanyi la Pilota d’Or, el vencedor d’aquesta edició del 2010 és la Masia i el futbol del planter. És això el que també desprèn l’anunci de Barça TV.

SPO110106S013.jpgDes d’aquest dijous que el canal emet un espot sobre la triple nominació de Messi, Iniesta i Xavi a la Pilota d’Or del 2010. En aquest anunci hi participen els tres protagonistes, que, com en el terreny de joc, es passen la pilota de l’un a l’altre.

Valors compartits

SPO110106S018.jpgA banda dels tres jugadors de la primera plantilla nominats, apareixen en l’espot altres persones en accions quotidianes que comparteixen els valors que caracteritzen els tres futbolistes. L’esforç, la humilitat, la feina ben feta, la il·lusió, l’empenta i la lluita per la superació són algunes de les idees que es transmeten en aquest anunci elaborat per Barça TV.

Frases com “al que ha fet 10.000 quilòmetres pel seu somni”, “al que no es queixa”, “al que no es rendeix”, “al que amb el seu treball dóna exemple” o “a qui de la seva passió en fa un estil únic” són les que pronuncien els protagonistes de l’anunci per explicar les seves preferències sobre el guanyador.

La Masia, teló de fons

SPOT_PILOTA_DxOR.jpgDesprés de l’aparició de Xavi, Iniesta i Messi, apareix una fotografia de la Masia que simbolitza l’èxit d’aquesta triple nominació. “Aquesta Pilota d’Or és de tots” és la inscripció que incorpora aquesta instantània final, mentre es poden llegir els noms de personalitats que, en diverses etapes, han estat vinculades de manera directa o indirecta a la Masia.

L’espot de la Pilota d’Or

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Més detalls
L’espot s’han rodat a la ciutat de Barcelona i a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí durant tres dies i es podrà veure a Barça TV fins dilluns.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana